Mbaroi me sukses dhe me një atmosferë impozante turneu i 8-të Memorial ne Shah “FADIL NIMANI” ; me garues nga MKD, ALB, KOS, SRB.

Mbaroi me sukses dhe me një atmosferë impozante turneu i 8-të Memorial ne Shah “FADIL NIMANI” ; me garues nga MKD, ALB, KOS, SRB. Më poshtë po ju sjell dhe listën e fituesve: VENDI I – #Nderim Saraçi – Kosovë VENDI II – #Muhamet Asllani – Kosovë VENDI III – #Llambi Pasko – Shqipëri Shahisti […]

Madhesia e fontit
Kontrast