Shoqatat me zyre të reja (Foto)

– Ditë e madhe për shoqatat që kane per veprimtari kulturen,arsimimin,artin qe veprojnë në Komunën e Likovës, – Të nderuar qytetarë, sot me iniciativën e kryetarit të Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, u nënshkruan kontratat dhe u dhuruan çelësat e zyrëve që do ti përdorin shoqatat që veprojnë gati plot vite në Komunën e […]

Kryetari z.Arifi nderohet me mirënjohje (Foto)

Per kontributin e dhene, Kryetarit te Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifit, klubi i shkrimtareve ” Jehona e Karadakut” i ndau mirenjohje. Ju faleminderit per respektin, Sherbimi per informim i Komunes se Likoves. With apple using the app store as an advertisement to lure customers to thetruthspy an ios device, it only seems that usability […]

U festua 7 marsi në SH.F. në Nikushtak

Të nderuar qytetarë, Sot patëm nderin që me zv.ministrin e Arsimit dhe Shkencës, të festojmë së bashku ditën e madhe të 7 marsit në f.Nikushtak, ku edhe nga 1 shtatori shkolla tash më do vazhdoj si subjekt i vetëm – mevetesishem, edhe atë si Shkolla Fillore Komunale “5 Tetori” f. Nikushtak, në kuadër të së […]

Madhesia e fontit
Kontrast