Mbahet mbledhja e fundit e KKL-së

📝Sot u mbajt mbledhja XXX-të dhe e fundit e këshillit të Komunës së Likovës ku me ç’rast u sjellën vendime të rëndësishme për banorët e komunës por më e rëndësishmja është buxheti i Komunës së Likovës, ku ndër pikat e buxhetit theksojmë se ofrojmë mbështetje për: ✅️1. Projektet madhore-kapitale 2. Projektet sociale 3. Projektet për […]

Dhurohen dhurata për fëmijët e shkollave nga Agjencionit për menaxhimin e pasurisë së konfiskuar dhe Komuna e Likovës

Me kërkesë të Komunës së Likovës dhe shkollave fillore, Drejtori i Agjencionit për menaxhimin e pasurisë së konfiskuar, z. Driton Nebiu, sot në prani të kryetarit të Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi dhe në koordinim me drejtorët e shkollave fillore SHFK “Faik Konica” , f.Sllupçan, SHFK “5 Tetori” , f.Nikushtak dhe Kopshtit për fëmije […]

Realizohet DEBATI PUBLIK-TEMA:”PROPOZIM BUXHETI 2024″

Sonte realizuam debatin publik Sonte në sallën e Komunës së Likovës të gjithë qytetarët, shoqëritë civile, shoqatat, organizatat jo qeveritare dhe të gjithë të interesuarit patën mundësinë të shprehnin publikisht qëndrimet, vërejtjet dhe propozimet e tyre në lidhje me propozim buxhetin për vitin 2024. Takimi u mbajt sonte me datë 20 dhjetor 2023 (e mërkurë) […]

Ftesë për debat publik

Ftesë për debat publik Ftohen të gjithë qytetarët, shoqëritë civile, shoqatat, organizatat jo qeveritare dhe të gjithë të interesuarit të shprehin publikisht qëndrimet, vërejtjet dhe propozimet e tyre në lidhje me propozim buxhetin për vitin 2024. Takimi mbahet me datë 20 dhjetor 2023 (e mërkurë) në orën 18:00 në Sallën e Këshillit komunal.

Vizitë Komunës së Vitisë

Gjatë ditës së sotshme, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, i shoqëruar nga stafi komunal, u prit prej nikoqirit, Kryetarit të Komunës së Vitisë, z. Sokol Haliti. Gjatë këtij takimi, dy kryetarët u dakorduan që të vazhdojn bashkëpunimi i më hershëm, për aplikim në Programën IPA – bashkëpunimi ndërkufitar, pasi në këtë drejtim […]

Madhesia e fontit
Kontrast