Përfundon kolonia e artistëve të Art Camp 2020

Ne Komunen e Likoves ne fshatin Sllupcan mbreme perfundoj me prezentimin e Ekspozites dhe ndarjen e mirenjohjeve netet e Artit ose Art Campi 2020. Ne art kamp moren pjese artiste nga trevat shqiptare dhe me gjere, Ne kete eviniment prezentoi ligjeruesi Universitar Metin Izeti me temen:Vlera, Gnoseologjin e Ontologjia, Estetika ne Art. U prezentua edhe […]

Madhesia e fontit
Kontrast