FRI NË BASHKËPUNIM ME KOMUNËN E LIKOVËS SHTROI IFTARIN E PËRBASHKËT

FRI NË BASHKËPUNIM ME KOMUNËN E LIKOVËS SHTROI IFTARIN E PËRBASHKËT Në hapësirat e restorantit Lulja në Sllupçan të komunës së Likovës u shtrua iftari i përbashkët nga Komuna e Likovës dhe Forumi Rinor Islam – dega Kumanovë për një numër të madh mysafirësh. Të ftuar ishin udhëheqës të Komunës së Likovës, udhëheqës të Forumit […]

Vizitat gjatë vikendit të Kryetarit z.Erkan Arifi

Sot (e shtunë, 25.03.2023) kryetari z.Erkan Arifi së bashku më funksionarë të tjerë vizituan punimet e ujësjellësit në f.Nikushtak me çka dhe rrumbullakësohet i tërë projekti për ujë të pijshëm për gjithë vendbanimet e Komunës së Likovës. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës ________________________________________________________________________________ Në këtë ditë të Ramazanit, edhe një lajm i mirë për […]

Sot u zhvillua aksioni i plotë nga Komuna e Likovës së bashku me shoqatat jo qeveritare, nxënës dhe udhëheqësi nga SH.F.K.”Dituria” Likovë dhe SH.M.K. “Ismet Jashari” – Likovë, NKP “Pisha”, ku bashkarishtë në ditën e pranverës dërguam mesazh të qartë se duhet ta ruajmë natyrën dhe se natyra është vetë oksigjeni për të gjithë neve.

Sot u zhvillua aksioni i plotë nga Komuna e Likovës së bashku me shoqatat jo qeveritare, nxënës dhe udhëheqësi nga SH.F.K.”Dituria” Likovë dhe SH.M.K. “Ismet Jashari” – Likovë, NKP “Pisha”, ku bashkarishtë në ditën e pranverës dërguam mesazh të qartë se duhet ta ruajmë natyrën dhe se natyra është vetë oksigjeni për të gjithë neve. […]

Sot Komunës së Likovës ju dorëzua një mjet i quajtur E-line Philips (Ekran interaktiv i edukimit) nga OSBE-ja me përfaqësuesin z.Blerim Zeqirin i cili e bëri dorëzimin e këtij donacioni i cili do të shërbej për të mirat e Komunës me çka dhe ecim drejt digjitalizimit të komunës tonë.

Sot Komunës së Likovës ju dorëzua një mjet i quajtur E-line Philips (Ekran interaktiv i edukimit) nga OSBE-ja me përfaqësuesin z.Blerim Zeqirin i cili e bëri dorëzimin e këtij donacioni i cili do të shërbej për të mirat e Komunës me çka dhe ecim drejt digjitalizimit të komunës tonë. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

NJOFTIM

Njoftim, Nesër me 21 mars 2023 për nderë të ditës së pranverës, organizohet aksion ekologjik në gjithë teritorin e Komunës së Likovës, duke filluar nga Penda, prej orës 09:30, e duke vazhduar në gjithë teritorin e Komunës së Likovës. Shëndeti mbi të gjitha, andaj ju lutem të kujdesemi për natyrën, e që pastaj natyra të […]

Ka filluar aksioni i mbjelljes së fidaneve së bashku me shoqatën edukative “Vallaznia”…

Ka filluar aksioni i mbjelljes së fidaneve së bashku me shoqatën edukative “Vallaznia”, duke filluar nga f.Nikushtak, f.Ropalcë e deri në fshatrat e tjerë. Mbjellim për natyrën, që natyra të na fal aktivitet e ajër të pastër. *Fidanet u furnizuan nga Eko Fontana garden nga f.Hotël. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës ————————————————————– Vazhdon aksioni […]

Madhesia e fontit
Kontrast