Sot u mbajt mbledhja e XXIII-të e Këshillit të Komunës së Likovës

Sot u mbajt mbledhja e XXIII-të e Këshillit të Komunës së Likovës I pranishëm përpos këshilltarëve, ishte edhe kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi i cili poashtu elaboroi në pikat dhe pyetjet e parashtruara nga këshilltarët. Detajet e tjera rreth rendit të ditës: https://komunaelikoves.gov.mk/neser-mbahet-mbledhja-e…/ Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Vizitë tek çerdhja Rrezja

Nisim ditën mbarë, Sot ishim për të uruar fillimin e mbarë drejtoreshën e re te Çerdhja për fëmij “Rrezja” në f.Orizare, çerdhe e cila i plotëson të gjitha standardet për një edukim të duhur të fëmijëve tanë. Drejtoreshës së re, znj.Sabrie Saiti, i uruam shëndet e suksese në punën drejtuese që e ka marrë. 30 […]

Sot patëm nderin ti kishim si mysafir special nxënësit e SH.F.K.”DITURIA” në f.Likovë bashkë me dirigjentin e orkestrës mësuesin Florim Zulfiu, ku dhe kanë marrë vendin e parë në garat republikane në shtetin tonë të cilat janë mbajtur në Vallandovë

Sot patëm nderin ti kishim si mysafir special nxënësit e SH.F.K.”DITURIA” në f.Likovë bashkë me dirigjentin e orkestrës mësuesin Florim Zulfiu, ku dhe kanë marrë vendin e parë në garat republikane në shtetin tonë të cilat janë mbajtur në Vallandovë. Njëherit nxënësit dhe stafin e shkollës me në krye drejtorin e shkollës, z.Besnik Arifin, kryetari […]

Ftesë publike

Ftesë publike, Të nderuar qytetarë të Komunës së Likovës, Ftoheni që të merrni pjesë në shpalosjen e pllakatës përkujtimore kushtuar Komandant Tigrit – Fadil Nimanit në f.Vaksincë, ditën e enjte, 25 maj 2023, me fillim prej ora 14:45 . Agjenda si vijon, 1. Ora 14:45 – Homazhe te varrezat e dëshmorëve dhe busti i Komandat […]

Mbaroi me sukses dhe me një atmosferë impozante turneu i 8-të Memorial ne Shah “FADIL NIMANI” ; me garues nga MKD, ALB, KOS, SRB.

Mbaroi me sukses dhe me një atmosferë impozante turneu i 8-të Memorial ne Shah “FADIL NIMANI” ; me garues nga MKD, ALB, KOS, SRB. Më poshtë po ju sjell dhe listën e fituesve: VENDI I – #Nderim Saraçi – Kosovë VENDI II – #Muhamet Asllani – Kosovë VENDI III – #Llambi Pasko – Shqipëri Shahisti […]

Në garat republikane që u mbajtën sot në qytetin Vallandovë, orkestra e SH.F.K. “Dituria” Likovë me mentor Prof.Florim Zulfiu zuri vendin e parë

Në garat republikane që u mbajtën sot në qytetin Vallandovë, orkestra e SH.F.K. “Dituria” Likovë me mentor Prof.Florim Zulfiu zuri vendin e parë.Sot nxënësit tanë dëshmuan se kanë talent, kreativitet dhe mbi gjitha vullnet për të dëshmuar veten në këto gara. Ju dëshiroj suksese në rradhët e tjera. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Madhesia e fontit
Kontrast