Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, ishte për vizitë zyrtare në komunën e Bujanocit, në lidhje me koordinimin për realizimin e projektit IPA – bashkëpunimi ndërkufitar.

Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, ishte për vizitë zyrtare në komunën e Bujanocit, në lidhje me koordinimin për realizimin e projektit IPA – bashkëpunimi ndërkufitar. Të dy kryetarët u dakorduan për ecurin e vazhdushme për aplikimet e tjera në fondet e BE – së, nga Programa IPA .

Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, shtroi iftar për Myftininë e Bashkësisë Islame për Kumanovë dhe Likovë

Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, shtroi iftar për Myftininë e Bashkësisë Islame për Kumanovë dhe Likovë, z.Abedin Imeri dhe të gjithë imamët e xhamive në territorin e Komunës së Likovës dhe Kumanovës. Lutemi për të gjithë hoxhallarët, që për kontributin e dhënë gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, në xhamitë e fshatrave […]

Madhesia e fontit
Kontrast