Njoftim për asfaltimin e rrugës regjionale Mateç-Ropalcë (Foto)

NJOFTIM PËR BLLOKIMIN E RRUGËS REGIONALE MATEÇ-ROPALC TË NDERUAR QYTETAR, JU NJOFTOJM SE PËRSHKAK TË DINAMIKËS TË KRYERJES SË OBJEKTIT “RIKONSTRUIMI I RRUGËS SHTETËRORE RR-2133 (SEGMENTI F. ROPALC – F. MATEÇ) PËRSHKAK TË ASFALTIMIT TË TË NJËJTËS DO TË NDËRPREHET QARKULLIMI I AUTOMJETEVE NË RELACIONIN MATEÇ-ROPALC DHE ANASJELLTAS MË DATË 14.07.2022 PREJ ORËS 06:00 TË […]

Madhesia e fontit
Kontrast