I urohet detyra e re në postin e drejtorit të NKP për ujësjellës dhe kanalizim “Penda”

Sot në takim pune prita, Drejtorin e NKP për ujësjellës dhe kanalizim “Penda”, z.Hamdi Sherifi, ku tash më edhe zyrtarisht fillon punën si drejtor në këtë ndërmarrje të re në Komunën tonë. I urova suksese e shëndet në kryerjen e obligimeve shoqërore që na tangojnë neve si institucion dhe shoqëri, duke i garantuar se përkrahja […]

Taulant Seferi viziton Komunën e Likovës

🇦🇱Me ftesën time, sot prita për t’a nderuar futbollistin e kombëtares tonë, Shqipërisë, Taulant Seferin. Ashtu siç n’a nderoi ai atje, ashtu edhe ne deshëm t’a nderojmë sot, duke i’a dhuruar një dhuratë simbolike, e duke e falënderuar përzemërsishtë për paraqitjen fantastike të tij në ndeshjet e kombëtares. Gjithashtu dhe Taulanti i’a dhuroi një fanellë […]

Madhesia e fontit
Kontrast