Në rrugicën e f.Hotël, prej rrugës regjionale në drejtim të xhamisë e shkollës dhe deri në përfundim të fshatit aktualisht po kryhen punimet e fazës së fundit të shtresës së tamponimit përpara asfaltimit.

Në rrugicën e f.Hotël, prej rrugës regjionale në drejtim të xhamisë e shkollës dhe deri në përfundim të fshatit aktualisht po kryhen punimet e fazës së fundit të shtresës së tamponimit përpara asfaltimit.

Kështu u festua 28 nëntori në të gjitha shkollat në nivel Komunal

Në vazhdën e aktiviteteve lidhur me 22 dhe 28 nëntorin ditën e Alfabetit dhe Flamurit, sot kryetari ishte prezent në SH.F.K. “Rilindja” në f.Llojan ku mbajt manifestimi i festave të nëntorit nga nxënësit e shkollës 🇦🇱 Në vazhdën e aktiviteteve lidhur me 22 dhe 28 nëntorin ditën e Alfabetit dhe Flamurit, sot kryetari ishte prezent […]

” Për Festat e Nëntorit, në Komunën e Likovës, tradicionalisht mbjellen fidane “

” Për Festat e Nëntorit, në Komunën e Likovës, tradicionalisht mbjellen fidane ” – Gjelbrimi i Komunës së Likovës, sikurse viteve tjera vazhdoi edhe sivjet, për nderë të festave të Nëntorit. – Përveç mbjelljes së fidaneve, në prezencë të Ish Komandantit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, z. Ali Ahmeti, iu bën homazhe varrezave të […]

” Përurohen dy projekte në f. Hotël : Rekonstruimi – asfaltimi i rrugës prej tek Sheshi i dëshmorëve e deri në përfundim të fshatit dhe Rregullimi i shtratit të lumit “

” Përurohen dy projekte në f. Hotël : Rekonstruimi – asfaltimi i rrugës prej tek Sheshi i dëshmorëve e deri në përfundim të fshatit dhe Rregullimi i shtratit të lumit ” – Gjatë ditës sotshme, pas përurimit të Rrugës regjionale, u përuruan edhe dy projekte tjera në f. Hotël, edhe ate : Rekonstruimi – asfaltimi […]

” Sot u bë lëshimi në përdorim i rrugës regjionale, aksi Ropalcë – Mateç “

” Sot u bë lëshimi në përdorim i rrugës regjionale, aksi Ropalcë – Mateç ” – Gjatë ditës sotshme, në mënyrë zyrtare u lëshua në përdorim, Rruga regjionale, aksi Ropalcë – Mateç, edhe ate nga nikoqiri, Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, lideri i shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut, BDI – së, z. […]

Qendrën ditore për përkujdesje të fëmijëve me nevoja të posaçme në f. Orizare e vizituan, Drejtoresha rajonale për zhvillim njerëzor për rajonin e Evropës dhe Azisë Qendrore në Bankën Botërore, Fadia Sadah, Bojana Natseva, eksperte e lartë arsimore e Bankës Botërore, të cilat u ndanë tej mase të gëzuara nga arritjet dhe sukseset.

Qendrën ditore për përkujdesje të fëmijëve me nevoja të posaçme në f. Orizare e vizituan, Drejtoresha rajonale për zhvillim njerëzor për rajonin e Evropës dhe Azisë Qendrore në Bankën Botërore, Fadia Sadah, Bojana Natseva, eksperte e lartë arsimore e Bankës Botërore, të cilat u ndanë tej mase të gëzuara nga arritjet dhe sukseset.

Madhesia e fontit
Kontrast