Ndahen 27-të vendime për mësimdhënësit e shkollave komunale të Komunës së Likovës

Ndjehem i lumtur dhe shumë i respektuar që sot kam mundësinë të ndaj gjithsej 27-të vendime pune për mësimdhënësit e shkollave fillore dhe të shkollës mesme që gravitojnë në Komunën e Likovës. Mësimdhënësve së pari ju dëshiroj shëndet, po njëherit edhe apeloj për përkushtim maksimal në punën e tyre të shejntë, e pastaj sigurtë që […]

Madhesia e fontit
Kontrast