Sot në Ohër u mbajt forumi i kryetarëve të komunave (grupi i dytë) të cilët janë antarë (partnerë)të programit të USAID-it ( United States Agency for International Development ) për forcimin e kapaciteteve në shfrytëzimin e resurseve të komunave në Maqedoninë e Veriut

Sot në Ohër u mbajt forumi i kryetarëve të komunave (grupi i dytë) të cilët janë antarë (partnerë)të programit të USAID-it ( United States Agency for International Development ) për forcimin e kapaciteteve në shfrytëzimin e resurseve të komunave në Maqedoninë e Veriut. Ndihmën që USAID i jep Komunës së Likovës nëpërmjet këtij programi, padyshim […]

Sot kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi ishte i pranishëm në f.Sllupçan ku u bë edhe përurimi i punimeve të kryera tek parkingu në vendin ku prehen të qetë dhe dëshmorët e lirisë e mbi të gjitha ku gjendet dhe Kulla përkujtimore te varrezat e deshmoreve në f.Sllupçan

Sot kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi ishte i pranishëm në f.Sllupçan ku u bë edhe përurimi i punimeve të kryera tek parkingu në vendin ku prehen të qetë dhe dëshmorët e lirisë e mbi të gjitha ku gjendet dhe Kulla përkujtimore te varrezat e deshmoreve në f.Sllupçan. Ky investim u bë i mundshem […]

Kryetari Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, realizoj takim kordinues në f. Orizare me klubin e futbollit “Vllaznimi”, të këtij fshati, për aktivitetet konkrete lidhur me funksionimin normal të tij dhe për ngritjen edhe më shumë në të ardhmen

Kryetari Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, realizoj takim kordinues në f. Orizare me klubin e futbollit “Vllaznimi”, të këtij fshati, për aktivitetet konkrete lidhur me funksionimin normal të tij dhe për ngritjen edhe më shumë në të ardhmen. Kliko mbi linkun – postimi në facebook

Madhesia e fontit
Kontrast