Filluan matjet gjeodezike për punimet për rregullimin e shtegut për këmbësorë tek v.q. ” Pishat ” , në f. Sllupçan (Foto)

– Pas shumë konsultave, tash më i erdhi koha që të fillojn matjet gjeodezike dhe menjëher pas punimet për rregullimin e shtegut për këmbësorë tek v.q. ” Pishat ” , në f. Sllupçan, i cili vend vërtet nga vet natyra ka një pejsazh mahnitës për rekreacion. – Ky projekt do të realizohet falë bashkëpunimit shumë […]

Vendosen shenjët tek rruga Bellanoc-Stançiq (Foto)

– Pasi u vendosën shenjët horizontale dhe vertikale nga ana e Ndërmarrjes Publike për rrugë shtetërore me gabime drejtëshkrimore në rrugën regjionale Sllupçan në drejtim të pikës kufitare Bellanoc – Stançic, Komuna e Likovës e pa të arsyeshme të reagon zyrtarisht deri te organi lartëpërmendur. Pas reagimit ata intervenuan dhe tani më shenjat e vendosura […]

Punët për rregullimin e Trotuarit në f. Opajë, janë realizuar sipas dinamikës së paraparë (Foto)

Punët për rregullimin e Trotuarit në f. Opajë, po realizohen sipas dinamikës së parapar.- Vlen të theksohet se ky projekt realizohet në bashkëpunim me banorët e fshatit dhe grupit inicues, i kryesuar nga z. Imran Saqipi.- Obligim i komunës është sigurimi i:-Skajoreve të mëdha;-Skajoreve të vogla;-pllakave të betonit;-Tamponit dhe-Rërën e imët. – Ndërsa obligim i […]

Lidhet Aneks marveshja për ndërtimin e rezervuarit të sendimentit të impiantit në f.Likovë (Foto)

– Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi, në ambientet e Ministrisë për ambient jetësor dhe planifikim hapësinor, ishte në takim zyrtar me Ministrin, z. Naser Nuredini, në të cilin takim u bisedua për realizimin e projektit për ndërtimin e rezervuarit të sedimentit në impiantin për pastrimin e ujit të pijshëm në komunën yonë. Me […]

Në Hotël asfaltohet rruga…(foto)

– Pas largimit të plotë të asfaltit të vjetër – thuaj se të dëmtuar plotësisht, gërmimit dhe tamponimit, sot filluan punimet e fazës së fundit, asfaltimit të rrugicës prej tek furra e bukës e deri tek SHFK ” Andon Zako Çajupi ” , f. Hotël. – Gjithëashtu do të bëhet edhe rregullimi i bankinave në […]

Madhesia e fontit
Kontrast