Realizohet aksioni ekologjik

Javën që lam pas, në kuadër të aksionit ekologjik Generalka weekend 24, nxënësit e SHFK KULTURA, SHFK ANDON Z ÇAJUPI DHE SHFK 7 MARSI nga Komuna e Likovës kryen aktivitete për pastrimin e ambienteve nëpër shkollat e tyre dhe në qendrat e vendbanimeve ku ato jetojnë dhe veprojnë.Ky aksion ka rëndësinë e veçantë për rritjen […]

Mbahet koncert në Likovë

Likovës ju shtua edhe një vlerë e re artistike, pra Koncerti “ZANI” i cili ngërthen në vete stile të ndryshme të muzikës që nga muzika klasike, muzika e shkruar shqipe dhe folkori. Kjo iniciativë është filluar që nga viti 2018 në të cilin vit organizuam Koncertin e parë të muzikës klasike “Inovacion” në Likovë. Faleminderim […]

Vizitë te Qendra për fëmijë me nevoja të veçanta në f.Orizare

Sot isha për vizitë te Qendra për fëmijë me nevoja të veçanta ku ndam dhe disa dhurata për fëmijët. Qendra për fëmijë me nevoja të vecanta në f.Orizare trajton këto patologji: •Përgaditje parashkollore •Cregullim të Spektrit të Autizmit •Sindromin Down •Paaftësi intelektuale •Vonesa gjuhësore •Cregullime artikulimi •Cregullime në të nxënë(disleksi,disgrafi,diskalkuli) •Cregullime të komunikimit -Disfagi -Belbëzim […]

Madhesia e fontit
Kontrast