– Vizitë konakut të Komandant Kumanovës (Foto)

– Sot me dt.24 gusht 2018-të, kryetari m-r Erkan Arifi, së bashke me deputetin Rexhail Ismaili dhe pjestarë të tjerë ishin në vizitë te shtëpia e Komandant Ismet Jashari- Komandant Kumanova, ku së bashku me bacën Xhemaijl dhe të tjerë të pranishëm shkëmbyen muhabete e kujtime të ndryshme për periudhat që Komandant Ismet Jashari ishte […]

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes se Berat Fetaut ne f.Sllupçan

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e familjes se Berat Fetaut ne f.Sllupçan, – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa […]

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e Rrustemëve ne f.Nikushtak

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e Rrustemëve ne f.Nikushtak, – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën e […]

Madhesia e fontit
Kontrast