INFORMIM

Të nderuar, Komuna e Likovës këtyre ditëve ishte në përgatitje e sipër të manifestimit kushtuar 28 nëntorit, manifestim që ishte caktuar të mbahet me dt.28.11.2021, e diel, ora 10:30, ku dhe sot u mor vendim unanimisht që ky organizim të anulohet për shkak tragjedisë së madhe të ndodhur sot në vendin tonë. Urojmë në mirkuptimin […]

Madhesia e fontit
Kontrast