Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi së bashku me perfaqësuesit e MPB-Kumanovë, UNDP-së, përfaqësuesit e myftenisë së Kumanovës, hoxhallarët dhe banorë të shumtë organizuan tribun të përbashkët me moton “Çdo plumb ka një shënjestër!”

Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi së bashku me perfaqësuesit e MPB-Kumanovë, UNDP-së, përfaqësuesit e myftenisë së Kumanovës, hoxhallarët dhe banorë të shumtë organizuan tribun të përbashkët me moton “Çdo plumb ka një shënjestër!” Festo me zemër, jo me armë”, iu përcoll sot nxënësve dhe banorëve të tjerë të Komunës së Likovës, në […]

Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, priti në takim kryetarin e Forumit Rinor Islam në nivel të Republikës së Maqedonisë së veriut z.Xhabir Emini, së bashku me bashkëputort ku diskituan tema të ndryshme për aktivitete në të ardhmen

Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, priti në takim kryetarin e Forumit Rinor Islam në nivel të Republikës së Maqedonisë së veriut z.Xhabir Emini, së bashku me bashkëputort ku diskituan tema të ndryshme për aktivitete në të ardhmen. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Punimet për Rekonstruimin – asfaltimin e Rrugës kryesore në f. Hotël, prej tek v.q. ” Tek taksistat” , nga rruga regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës e deri në përfundim të fshatit…

Punimet për Rekonstruimin – asfaltimin e Rrugës kryesore në f. Hotël, prej tek v.q. ” Tek taksistat” , nga rruga regjionale, në drejtim të xhamisë dhe shkollës e deri në përfundim të fshatit, po realizohen sipas dinamikës së paraparë, edhe ate aktualisht paralelisht po kryhet faza e grrirjes së dheut e tamponimit, gjatë cilave faza […]

Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi i ftuar nga gjenarali brigadës, z.Besnik Emini, mori pjesë në shënimin e 17 Tetorit – Ditën e Komandës për Operacione kuadër të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë së veriut.

Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi i ftuar nga gjenarali brigadës, z.Besnik Emini, mori pjesë në shënimin e 17 Tetorit – Ditën e Komandës për Operacione kuadër të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë së veriut. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Në SH.F.K ,,Rilindja,, f.Llojan, në të cilën procesin edukativo – arsimor e ndjekin edhe nxënësit e fshatit Vaksincë, në përfundim e sipër janë punimet për Rekonstruimin e terenit të hapur sportiv multifuksional, me kushte sa më të mira

Mirëmëngjesi, Në SH.F.K ,,Rilindja,, f.Llojan, në të cilën procesin edukativo – arsimor e ndjekin edhe nxënësit e fshatit Vaksincë, në përfundim e sipër janë punimet për Rekonstruimin e terenit të hapur sportiv multifuksional, me kushte sa më të mira. E gëzofshin nxënësit dhe gjithë tjerët! Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi, qëndroj në f.Hotël së bashku me përfaqësuesit e TAV-it, për të përcjell nga afër dinamikën e punimeve të Rregullimit të shtratit të lumit në këtë fshat, të cilat janë në përfundim e sipër

Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi, qëndroj në f.Hotël së bashku me përfaqësuesit e TAV-it, për të përcjell nga afër dinamikën e punimeve të Rregullimit të shtratit të lumit në këtë fshat, të cilat janë në përfundim e sipër . Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Komuna e Likovës në bashkëpunim me Shoqatën për bamirësi, përparim social dhe kulturor “Vlera2019”-Sllupçan realizuan edhe një projekt bashkarishtë për rregullimin e trotuarit pranë SH.F.K.,,Faik Konica,,…

Komuna e Likovës në bashkëpunim me Shoqatën për bamirësi, përparim social dhe kulturor “Vlera2019”-Sllupçan realizuan edhe një projekt bashkarishtë për rregullimin e trotuarit pranë SH.F.K.,,Faik Konica,, f.Sllupçan, ky trotuar do të sherbej për sigurinë e nxënësve dhe banoreve që gravitojnë në këtë pjesë e fshatit. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Madhesia e fontit
Kontrast