Lajmërim nga EVN-ja

– Të nderuar qytetar, – Ju informojmë se nesër me dt.20.09.2019-të, ditë e premte, në fillim nga ora 08:00 deri në ora 13:00, do të ndalet rryma në f.Likovë, f.Hotël, f.Mateç, Vishticë, f.Nikushtak, f.Goshincë, f.Llukarë dhe f.Strimë, pasi që kompania EVN do të intervenoj në rrjetin e infrastrukturës së rrymës ! – Me respekt, – […]

Shpallje interne

ПРИЈАВА ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС ВО ОПШТИНА ЛИПКОВО 1.Податоци за огласот: -Број на интерниот оглас : -Реден број на работното  место за кое се пријавува: 2.Лични податоци за кандидатот: -Име:                                                                          -Презиме :                                                                -Припадност на заедница :                                -Вработен во Сектор –Одделени:                         -Контакт телефон:                                                 3.Податоци за исполнување на посебни услови: -Степен на образование […]

LAJMËRIM

– L A J M Ë R I M, – Të nderuar banorë të Komunës së Likovës dhe me gjërë, ju lajmërojmë se nesër me dt.23.08.2019 ( e premte ), do të bëhet asfaltimi i pjesës së dytë të aksit rrugor Likovë – Hotël – Mateç, ku ju NJOFTOJM se do të bllokohet rruga nga […]

F T E S Ë P U B L I K E

– FTESË PUBLIKE, – Të nderuar, – Jeni të ftuar nga kryetari i Komunës se Likoves, m-r Erkan Arifi, që me dt.28 nentor 2018, ditë e mërkurë, të merrni pjes në manifestimin qëndror nga Komuna e Likovës për nder të ditës së Flamurit tek salla e Gjimnazit “Ismet Jashari” Likovë ne fillim prej ora 10:30. […]

N J O F T I M

– N J O F T I M – Të nderuar, – Ju njoftojmë të gjithë atyre të cilët dëshirojnë të kyqen në rrjetin e kanalizimit fekal në fshatin tuaj, ju lutemi para se të kyqeni duhet të lajmëroheni tek Komuna e Likovës, është obligim ligjor që të merrni leje për kyqje në këtë rrjet, […]

Informim nga EVN-ja

– INFORMIM NGA EVN-ja, – Të nderuar qytetarë, – Ju informojmë se për shkak investimeve urgjente në rrjet, se me dt.02 tetor 2018-të, ditë e martë, nga ora 09:00 deri me ora 13:00 fshatrat si: Likova, Hotla, Mateçi, Vishtica, Nikushtaku, Goshinca, Llukara, Presnica, Orkoca, dhe Strima nuk do të kenë rrymë elektrike në atë periudhë […]

FTESË PUBLIKE – Vendosja e gurëthemelit të filterstacionit për ujë të pijshëm (Foto)

Të nderuar, Me rastin e vendosjes të gurthemelit për stacionin filtrues të ujit në Likovë të Komunës së Likovës, JU FTOJMË të prezentoni me dt.15.09.2018, ditë e shtunë, ora 10:00, ku prezent do të jetë Kryeministri i R.M-së, me kabinetin e tij qeveritar. Pjesëmarrja juaj na nderon ! Me respekt, Kryetari i Komunës së Likovës, […]

Madhesia e fontit
Kontrast