Thirrje për parashtrimin e ofertave (Shkarko thirrjen)

Thirrje për parashtrimin e ofertave (Shkarko thirrjen) Projekti i dytë për përmirësimin e shërbimeve komunale – MSIP2   Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија   Втор проект за подобрување на општинските услуги – МСИП2                                                                 MSIP2-SIG-NCB-17-21   Овој Повик за Понуди ја следи Општата објава за набавки за овој Проект објавена во […]

Projektit urbanistik për destinime ekonomike dhe industriale për formimin e parcelës…

Урбанистичкиот проект за стопански  и индустриски намени за формирање на градежни парцели на кп 1265, кп 1266, кп 1267 и дел од кп 1259 , ко Ропаљце и дел од кп 932/3 ко Виштица – вгр, со намена Г4 .1 – отворени , полузатворени и затворени складишта за индустриска стока , во ЛУПД за изградба на […]

Shpalosen pllakatat e rrugëve në f.Mateç në emër të dy dëshmoreve të kombit (Foto)

Nderimi më i madh i kombit është lavdia ndaj dëshmorëve që dhanë jetën për atdheun e lirinë tonë. Sot kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi së bashku deputetët e zonës dhe qytetarët e Komunës së Likovës, respektivisht të f.Mateç e bënë emërtimin dhe shpalosjen e dy pllakateve në dy rrugë të f.Mateç të cilat […]

Madhesia e fontit
Kontrast