NJOFTIM

KOMUNA E LIKOVËS NJOFTIM Të nderuar, Njoftohen qytetarët e Komunës së Likovës se më datë 16.08.2022 (ditë e Martë), në orët e mbrëmjes nga ora 22:00 dhe në orët e hershme të datës 17.08.2022 (e Mërkur) deri në plotësimin e detyrës (për dezinsektim), do të kryhet FAZA e dytë e DEZINSEKTIMIT TERESTIK (tokësor) në Zonën […]

Takim shpresëdhënës me anëtar të Rrjetit të Bizneseve të Çanakalasë

Takim shpresëdhënës me anëtar të Rrjetit të Bizneseve të Çanakalasë 🇹🇷 Gjatë ditës sotshme kisha kënaqësin që të pres për vizitë zyrtare figura të bizneseve të suksesshme nga Turqia, ndër ta, z. Ayhan Monus Sekretar Gjeneral i Universitetit Shtetëror Canakale, si dhe biznesmenët, Mustafa Çelik dhe Samet Ballaban. Gjatë këtij takimi, qëllimi ishte mundësia për […]

Kryetari z.Erkan Arifi mban takim koordinues me Delegacionin e IHM-“Inlove Humanity Mission” (Foto)

Sot kryetari i Komunës së Likovës, pati takim koordinues me Delegacionin e IHM-“Inlove Humanity Mission”, në krye me znj. Ambasadore për paqe Dashuri Divintari përfaqësuese për Shqipëri dhe Evropë, zt. Agim Hajdari, amb. Paqëje për R. e Shqipërisë, zt. Idriz Sinani – amb.paqëje për Republikën e Maqedonisë së Veriut, amb. znj. Ikbale Rama – Shqipëri, […]

Njoftim për asfaltimin e rrugës regjionale Mateç-Ropalcë (Foto)

NJOFTIM PËR BLLOKIMIN E RRUGËS REGIONALE MATEÇ-ROPALC TË NDERUAR QYTETAR, JU NJOFTOJM SE PËRSHKAK TË DINAMIKËS TË KRYERJES SË OBJEKTIT “RIKONSTRUIMI I RRUGËS SHTETËRORE RR-2133 (SEGMENTI F. ROPALC – F. MATEÇ) PËRSHKAK TË ASFALTIMIT TË TË NJËJTËS DO TË NDËRPREHET QARKULLIMI I AUTOMJETEVE NË RELACIONIN MATEÇ-ROPALC DHE ANASJELLTAS MË DATË 14.07.2022 PREJ ORËS 06:00 TË […]

Madhesia e fontit
Kontrast