Sot kishim për vizitë ata që janë ardhmëria e vendit tonë-nxënësit e klasës së IV-tërt të SH.F.K.”Faik Konica” nga f.Sllupçan.

Sot kishim për vizitë ata që janë ardhmëria e vendit tonë-nxënësit e klasës së IV-tërt të SH.F.K.”Faik Konica” nga f.Sllupçan. Falemenderojmë mësueset dhe stafin udhëheqës të shkollës që na nderuan me vizitën e tyre. Linku nga facebook`i zyrtar i Komunës

Madhesia e fontit
Kontrast