Takim shpresëdhënës me anëtar të Rrjetit të Bizneseve të Çanakalasë

Takim shpresëdhënës me anëtar të Rrjetit të Bizneseve të Çanakalasë 🇹🇷 Gjatë ditës sotshme kisha kënaqësin që të pres për vizitë zyrtare figura të bizneseve të suksesshme nga Turqia, ndër ta, z. Ayhan Monus Sekretar Gjeneral i Universitetit Shtetëror Canakale, si dhe biznesmenët, Mustafa Çelik dhe Samet Ballaban. Gjatë këtij takimi, qëllimi ishte mundësia për […]

Madhesia e fontit
Kontrast