Vizitë nga banka botërore tek qendra për fëmijë me nevoja të posatçme në Orizare

Sot kishim nderin të kemi mysafir nga Banka Botërore të cilët në bashkëpunim me Ministrinë për punë dhe politikë Sociale përkrahën hapjen e kësaj Qendre në Komunën e Likovës. Gjatë vizitës u diskutua rreth sfidave të kaluara deri tek hapja e Qendrës dhe gjendja momentale e funksionimit të saj.   Me prezencën e tyre na […]

NJOFTIM për azhurimin e të dhanave tatimore (Lexo njoftimin e plotë)

LËNDA: NJOFTIM   Të nderuar, qytetar të Komunës së Likovës, Ju njoftojmë se nga dita e Hënë, më datë 30.05.2022, Komuna e Likovës do të nisë të bëjë vlerësimin e pronës së patundshme – me komisionin e përbërë nga nëpunësat e komunës, përkatsisht do të bëjë vlerësimin e objekteve të ndërtuara deri më tani, për […]

Njoftim

Njoftim, Komuna e Likovës në bashkëpunim me Agjensionin për rrugë shtetërore ju informon se prej nesër nga ora 08.00 deri ora 17.00 do të behet rekonstruimi-asfaltimi i rrugës regjionale në mes fshatrave Orizare dhe Likovë ku dhe rruga do të jetë e bllokuar për arsye të asfaltimit të rrugës. Andaj ju njoftojmë ta shfrytëzoni rrugën […]

Madhesia e fontit
Kontrast