Urim për fillimin e gjysëm vjetorit të dytë (Foto)

– Të nderuar, – Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi mbajti takimin e radhës me drejtorët e shkollave fillore dhe me drejtorin e shkollës së mesme, ku bashkarisht u dakorduan se fillimi i gjysëm vjetorit të dytë të fillojë me kushte edhe më të mira për nxënësit tanë, personelin profesional, mësimdhënësit dhe punëtorët […]

Madhesia e fontit
Kontrast