Hapet qendër vaksinimi dhe në Likovë (Foto)

Me iniciativ të Komunës së Likovës, nga nesër zyrtarisht fillon vaksinimi edhe në Komunën tonë. • Vendi është tek palestra sportive e SH.F.K.”DITURIA”- LIKOVË. Vaksinimi do kryhet çdo ditë pune nga ora 08:00 deri ora 14:00, banorët që vijnë për vaksinim me veti duhet të kenë letërnjoftimin me vete. Banorët e Komunës së Likovës që […]

Madhesia e fontit
Kontrast