ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОСТАПНОСТ НА ДОКУМЕНТ КОНТРОЛНА ЛИСТА НА ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИ АСПЕКТИ (ПУЖССА) ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ЛОКАЛЕН ПАТ ОД С.ЛИПКОВО ДО БРАНА ГЛАЖЊА ВО ОПШТИНА ЛИПКОВО ВО РАМКИ НА ПРОЕКТ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИ ПАТИШТА ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА.

FINAL ESMP Checklist_ LIPKOVO_МК Formular za podnesuvanje komentari Izvestuvanje za javen uvid na ESMP_Checklist

Madhesia e fontit
Kontrast