Filluan matjet gjeodezike për punimet për rregullimin e shtegut për këmbësorë tek v.q. ” Pishat ” , në f. Sllupçan (Foto)

– Pas shumë konsultave, tash më i erdhi koha që të fillojn matjet gjeodezike dhe menjëher pas punimet për rregullimin e shtegut për këmbësorë tek v.q. ” Pishat ” , në f. Sllupçan, i cili vend vërtet nga vet natyra ka një pejsazh mahnitës për rekreacion. – Ky projekt do të realizohet falë bashkëpunimit shumë […]

Punët për rregullimin e Trotuarit në f. Opajë, janë realizuar sipas dinamikës së paraparë (Foto)

Punët për rregullimin e Trotuarit në f. Opajë, po realizohen sipas dinamikës së parapar.- Vlen të theksohet se ky projekt realizohet në bashkëpunim me banorët e fshatit dhe grupit inicues, i kryesuar nga z. Imran Saqipi.- Obligim i komunës është sigurimi i:-Skajoreve të mëdha;-Skajoreve të vogla;-pllakave të betonit;-Tamponit dhe-Rërën e imët. – Ndërsa obligim i […]

Lidhet Aneks marveshja për ndërtimin e rezervuarit të sendimentit të impiantit në f.Likovë (Foto)

– Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi, në ambientet e Ministrisë për ambient jetësor dhe planifikim hapësinor, ishte në takim zyrtar me Ministrin, z. Naser Nuredini, në të cilin takim u bisedua për realizimin e projektit për ndërtimin e rezervuarit të sedimentit në impiantin për pastrimin e ujit të pijshëm në komunën yonë. Me […]

Madhesia e fontit
Kontrast