Java e buxhetit

Të dashur Banorë të Komunës së Likovës. Nga sot kemi filluar Javën e Buxhetit. Projektet, idetë dhe propozimet tuaja mund të na dërgoni në email, në inbox apo edhe fizikisht mund të vini e të dorzoni propozimet tuaja në Administratën tonë Komunale. Kjo është një mundësi për të gjithë Banorët e komunes tonë të kontribojnë […]

Madhesia e fontit
Kontrast