Lajmërim nga EVN-ja

– Të nderuar qytetar, – Ju informojmë se nesër me dt.20.09.2019-të, ditë e premte, në fillim nga ora 08:00 deri në ora 13:00, do të ndalet rryma në f.Likovë, f.Hotël, f.Mateç, Vishticë, f.Nikushtak, f.Goshincë, f.Llukarë dhe f.Strimë, pasi që kompania EVN do të intervenoj në rrjetin e infrastrukturës së rrymës ! – Me respekt, – […]

Shpallje interne

ПРИЈАВА ПО ИНТЕРЕН ОГЛАС ВО ОПШТИНА ЛИПКОВО 1.Податоци за огласот: -Број на интерниот оглас : -Реден број на работното  место за кое се пријавува: 2.Лични податоци за кандидатот: -Име:                                                                          -Презиме :                                                                -Припадност на заедница :                                -Вработен во Сектор –Одделени:                         -Контакт телефон:                                                 3.Податоци за исполнување на посебни услови: -Степен на образование […]

Madhesia e fontit
Kontrast