Vazhdojnë punimet edhe më fort në rrugën Likovë-Hotël-Mateç-Ropalcë (Foto)

– Informatë në lidhje me Rrugen regjionale Likovë-Hotel-Mateç, – Të nderuar banor të Komunës së Likovës ju informojmë se nga Kryetari i Komunës, këshilltarët e Komunës dhe administrata komunale është bërë gjithçka që të tejkalohen pengesat administrative në Agjencionin për rrugë shtetërore dhe të fillojë faza e grryerjes, zgjerimit dhe asfaltimi i rrugës. – Kërkojmë […]

Mesazh urimi (Foto)

– Mesazh urimi, – Të nderuar besimtar musliman, sot është festë, ditë e shenjtë pas mbarimit të një muaji të shenjtë, Ramazanit. Festojm Fitër Bajramin, me shpresë që Zoti të na i ketë pranuar lutjet, agjërimin dhe namazin tonë. – Gëzuar Bajramin për shumë mote !

Madhesia e fontit
Kontrast