Vazhdon bekatonizimi i rrugeve

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave për vitin 2019 po realizohet me sukses, do të bekatonizohen rrugë në çdo vendbanim,, – Ky projekt do të realizohet me intenzitet të lartë në çdo vendbanim, por kërkojm mirëkuptim. – Me respekt, – Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave fillon për vitin 2019, do të bekatonizohen rrugë në çdo vendbanim

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave fillon për vitin 2019, do të bekatonizohen rrugë në çdo vendbanim, – Përfundoj shtruarja e rrugës së familjes Nasufi në f.Mateç, ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën e dorës. – Ky projekt do të realizohet me intenzitet të lartë në […]

Së bashku me drejtorin e SHFK,,Rilindja,, në f. Vaksincë, vizituam punimet që po kryhen në objektin e Shkollës (hyrja) në fsh.Vaksincë

– Së bashku me drejtorin e SHFK,,Rilindja,, në f. Vaksincë, vizituam punimet që po kryhen në objektin e Shkollës (hyrja) në fsh.Vaksincë ku po behet izolimi 5 cm me stiropor dhe lyerja. – Ky projekt realizohet me sigurimin e mjeteve nga donatorët e fshatit dhe një pjesë e mbulon komuna. Falënderojmë këshillin inicues: Sefedin Demiri, […]

SH.F.K. “5 Tetori” fituese e turneut në futboll të vogël për arsimtarët për nder të 2 Majit – Ditës së Komunës (Foto)

– Për nder të ditës së Komunës “2 Majit”-Komuna e Likovës organizon gara në futboll për nxënësit e shkolllave fillore dhe shkollës së mesme dhe arsimtareve, – Sot me dt.25 prill 2019-të, u organizua Finalja për arsimtarë në mes të shkollës së mesme ,,Ismet Jashari” dhe shkolles fillore ,,5 Tetori ” -Nakushtak, gara të organizuar […]

Madhesia e fontit
Kontrast