Komuna e Likovës tradicionalisht feston dinjitetshëm festën më të madhe kombëtare, 28 Nëntorin – Ditën e flamurit (Foto)

“Komuna e Likovës tradicionalisht feston dinjitetshëm festën më të madhe kombëtare, 28 Nëntorin – Ditën e flamurit” Nën organizimin e Kryetarit, z. Erkan Arifi, sikurse siç është fillu nga viti i kaluar, tradicionalisht në komunën tonë u festua dita e flamurit – 28 Nëntori. Këtë festë më madhështore e bën nxënësit e shkollave tona me […]

Kryetari, Erkan Arifi pjesëmarrës dhe mbështetës i fuqishëm i vlerave kombëtare artistike – kulturore (Foto)

“Kryetari, Erkan Arifi pjesëmarrës dhe mbështetës i fuqishëm i vlerave kombëtare artistike – kulturore” Gjatë ditës sotme, për nder të ditës së flamurit – 28 Nëntorit, përveç organizimeve në komunën tonë, gjatë orëve të mbrëmjes, në shtëpinë e kulturës në Kumanovë, artistët tonë organizuan edhe ekspozitë me krijime të tyre dhe koncert me muzikë serioze. […]

F T E S Ë P U B L I K E

– FTESË PUBLIKE, – Të nderuar, – Jeni të ftuar nga kryetari i Komunës se Likoves, m-r Erkan Arifi, që me dt.28 nentor 2018, ditë e mërkurë, të merrni pjes në manifestimin qëndror nga Komuna e Likovës për nder të ditës së Flamurit tek salla e Gjimnazit “Ismet Jashari” Likovë ne fillim prej ora 10:30. […]

N J O F T I M

– N J O F T I M – Të nderuar, – Ju njoftojmë të gjithë atyre të cilët dëshirojnë të kyqen në rrjetin e kanalizimit fekal në fshatin tuaj, ju lutemi para se të kyqeni duhet të lajmëroheni tek Komuna e Likovës, është obligim ligjor që të merrni leje për kyqje në këtë rrjet, […]

Madhesia e fontit
Kontrast