Sot në Likovë u bë përurimi i shtratit të Lumit të Likovës, faza e dytë (Foto)

– Sot në Likovë u bë përurimi i shtratit të Lumit të Likovës, faza e dytë, – Sot Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, Ministri i mjedisit jetësorë dhe planifikimit hapësinorë z.Sadulla Duraku dhe përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së znj. Louisa Vinton, e vizituan Likovën, ku me ç`rast lëshuan dhe përuruan fazën e […]

Komuna e Likovës me në krye Kryetarin e saj, Erkan Arifi, Këshillin komunal dhe administratën gjithmon të përgatitur me kohë për të thith mjetet nga IPA PROGRAMI – Bashkëpunimi ndërkufitar (Foto)

“Komuna e Likovës me në krye Kryetarin e saj, Erkan Arifi, Këshillin komunal dhe administratën gjithmon të përgatitur me kohë për të thith mjetet nga IPA PROGRAMI – Bashkëpunimi ndërkufitar” Gjatë ditës premte, Kryetari i Komunəs së Likovës nënshkruajti memorandum bashkëpunimi me Komunën e Gjilanit për aplikim në komponentën Ipa – bashkëpunim ndërkufitar. Prioritet për […]

VENDOSET gurëthemeli i filterstacionit për ujin e pijshëm për të gjitha vendbanimet e Komunës së Likovës (Foto)

– VENDOSET gurëthemeli i filterstacionit për ujin e pijshëm për të gjitha vendbanimet e Komunës së Likovës, – Të ecësh përpara dhe të vulosësh themelet e një godine e cila do furnizoj mbi 30.000 banorë me ujë për pije është shenjë se tregon realitetin se si po ecën Komuna e Likovës. Sot me dt.15 shtator […]

FTESË PUBLIKE – Vendosja e gurëthemelit të filterstacionit për ujë të pijshëm (Foto)

Të nderuar, Me rastin e vendosjes të gurthemelit për stacionin filtrues të ujit në Likovë të Komunës së Likovës, JU FTOJMË të prezentoni me dt.15.09.2018, ditë e shtunë, ora 10:00, ku prezent do të jetë Kryeministri i R.M-së, me kabinetin e tij qeveritar. Pjesëmarrja juaj na nderon ! Me respekt, Kryetari i Komunës së Likovës, […]

Vendimi për mosrealizimin e vlerësimit strategjik për DPLU / Одлука за неспроведување на СЕА за ЛУПД

Vendimi për mosrealizimin e vlerësimit strategjik për DPLU për ndërtimin e kompleksit të industrisë së lehtë jondotëse G2, në PK. 583/1 dhe një pjesë e 583/2 KK Nikushtak Одлука за неспроведување на СЕА за ЛУПД за изградба на комплекс за лесна и незагадувачка индустрија – Г2 на дел од КП 583/1 и КП 583/2 КО […]

Vizitë nga zv.Kryeministri Bujar Osmani (Foto)

Vizitë nga zv.Kryeministri Bujar Osmani dhe Ministri z.Ademi, Vizitë nga Zv. Kryeministri, z.Bujar Osmani, në shkollën e mesme komunale “Ismet Jashari” në Likovë, që paraqet shembull të mirë për përfitimet e drejtpërdrejta të të gjithë qytetarëve në përafrimin e vendit drejtë Bashkimit Evropian dhe NATO-s. Ku, ashtu siç ju kemi njoftuar edhe herëve tjera, se […]

Madhesia e fontit
Kontrast