Homazhe te ushtari ABDULMEXHID SHAHINIT (Foto)

,,HOMAZHE TEK VARREZAT E DËSHMORËVE TË KOMBIT NË FSHATIN SLLUPCAN, NË PËRVJETORIN E RËNIES SË DËSHMORIT MË TË RI TË UÇK-SË, ABDULMEXHID SHAHINIT,, Gjatë ditës sotme , Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi ishte për homazhe në varrezat e dëshmorëve të kombit në fshatin Sllupçan, në përvjetorin e rënies së dëshmorit më të ri […]

Punimet e ujësjellësit po vazhdojnë vrullshëm (Foto)

,,BASHKËPUNIMI ME QEVERINË – MINISTRINË E AMBIENTIT JETËSOR DHE PLANIFIKIMIT HAPËSINOR NË VAZHDIMËSI PO JEP REZULTATE PËR REALZIMIN E PROJEKTIT MË KAPITAL – PRIORITAR, ATE TË UJËSJELLËSIT TË KOMUNËS SË LIKOVËS,, Punimet e projektit të ujësjellësit për të gjitha vendbanimet e komunës tonë, apo vendosjes gypsjellësit kryesor për ujë të pijshëm, aktualisht po kryhen në […]

PROJEKTI KAPITAL I UJËSJELLËSIT PËR TËRË VENDBANIMET E KOMUNËS SË LIKOVËS VAZHDON

– PROJEKTI KAPITAL I UJËSJELLËSIT PËR TËRË VENDBANIMET E KOMUNËS SË LIKOVËS VAZHDON, – Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi së bashku me mbykqyrsin e puneve inspektuan punimet e gypsjellësit nga f.Matec në drejtim të f.Vishticë, për ujë të pijshëm për fshatin dhe tërë vendbanimet e Komunës së Likovës. – Me respekt, – […]

PUNIMET NË RRUGËN REGJIONALE NË AKSIN RRUGOR MATEÇ – HOTËL – LIKOVË, PO VAZHDOJN ME INTENZITET TË LARTË

,,PUNIMET NË RRUGËN REGJIONALE NË AKSIN RRUGOR MATEÇ – HOTËL – LIKOVË, PO VAZHDOJN ME INTENZITET TË LARTË,, Punimet për rregullimin-zgjerimin-asfaltimin e rrugës regjionale në aksin rrugor Mateç-Hotël-Likovë, po zhvillohen me intenzitet të lartë, ku që tani po shihet se më koha kur kjo rrugë ishte shumë e vështirë për kalim në të dyja kahjet […]

PROJEKTI KAPITAL I UJËSJELLËSIT PËR TËRË VENDBANIMET E KOMUNËS SË LIKOVËS VAZHDON

– PROJEKTI KAPITAL I UJËSJELLËSIT PËR TËRË VENDBANIMET E KOMUNËS SË LIKOVËS VAZHDON, – Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi së bashku me mbykqyrsin e puneve inspektuan punimet e gypsjellësit qe kanë filluar nga f.Nikushtak në drejtim të f.Vishticë për ujë të pijshëm për fshatin dhe tërë vendbanimet e Komunës së Likovës. – […]

Madhesia e fontit
Kontrast