Bashkësia e Mërgimtarëve të Orizares ndan mirënjohje për kryetarin, Erkan Arifi (Foto)

– Bashkësia e Mërgimtarëve të Orizares ndan mirënjohje për kryetarin, Erkan Arifi, – Bashkëpunimi i mirëfilltë dhe i denjë i Komunës , kryetarit me Bashkësinë e Mërgimtarëve të Orizares, ka sjell suksese në ndërtimin e shtëpisë dhe shumë punëve të tjera në f. Orizare. Urojmë që bashkpunime të tilla të kemi gjithmon. – Me respekt, […]

Vizitë realizimit të projektit “Rekonstruimi-Asfaltimi i rrugës regjionale, Likovë – Hotël-Mateç – Ropalcë” (Foto)

– Vizitë realizimit të projektit “Rekonstruimi-Asfaltimi i rrugës regjionale, Likovë – Hotël-Mateç – Ropalcë”. – Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi së bashku me kompanin projektuese, mbykqyrsin e punëve vizituan punimet e projektit “Rekonstruimi-Asfaltimi i rrugës regjionale Likovë-Hotël-Mateç- Ropalcë”, ku vlen të theksohet se vlera totale e këtij projekti është 2.000.000,oo euro, mjete […]

KRYETARI VIZITON SLLUPÇANIN (Foto)

– KRYETARI VIZITON SLLUPÇANIN, – ,, VAZHDON PRAKTIKA NGA KRYETARI, m-r ERKAN ARIFI, PËR PËRCJELLJE TË VAZHDUESHME TË PUNIMEVE, SOT NGA AFËR PREJ TIJ U VËZHGUAN PUNIMET INTENZIVE QË PO REALIZOHEN LIDHUR ME NDËRTIMIN E GYPSJELLËSIT KRYESOR PËR FURNIZIM ME UJË TË PIJSHËM, PËR TË GJITHA VENDBANIMET E KOMUNËS SË LIKOVËS EDHE ATE NGA FSH.SLLUPÇAN […]

Filloi projekti kapital i filter stacioni për ujë të pijshëm për tërë vendbanimet e Komunës së Likovës (Foto)

– Filloi projekti kapital i filter stacioni për ujë të pijshëm për tërë vendbanimet e Komunës së Likovës, – Sot filluan punimet përgatitore për ndërtimin e filter stacionit për ujë të pijshëm për tërë vendbanimet e Komunës së Likovës, vlera totale e këtij projekti kapital është 1.429.596.oo euro. Mjetet janë të siguruara nga Banka evropjane […]

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e z.Adem Zymberit ne drejtim te xhamis se vjeter te f.Sllupcan(Foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave nuk ka të ndalur, këtyre ditëve po punohet në lagjen e z.Adem Zymberit ne drejtim te xhamis se vjeter te f.Sllupcan. – Komuna e Likovës dhe kryetari i saj m-r Erkan Arifi vazhdojnë projektin “Bashkë për komunën që duam” , ku komuna ua siguron […]

Njoftim

Njoftim Të nderuar banorë, ju informojmë se Komuna e Likovës me komisionin përbërës dhe kryetarin në krye, do të vijnë dhe të na informojnë në lidhje me projektin më të ri të Komunës për zhvillimin e bujqësisë në vendin tonë, ku me ç`rast do të mund të lidhen edhe kontratat për plasmanin e produkteve. Ju […]

Ministri i Mjedisit z.Duraki ndan mjete financiare për komunat shqiptare (Foto)

Ministri i Mjedisit z.Duraki ndan mjete financiare për komunat shqiptare (25.07.2018) Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki, nënshkroi marrëveshjet për alokimin e mjeteve për financim në kuadër të Programit të Menaxhimit të Ujërave për 2018. Sipas Konkursit i cili u shpall në fund të janarit, rreth 56.300.000 denarë u ndanë për 15 […]

Madhesia e fontit
Kontrast