Kryetari z.Arifi takohet me Ministrin e Arsimit dhe Shkencës, z.Arbër Ademin (Foto)

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, dje u takua me kryetarin e Komunës së Likovës, Erkan Arifi, ku u diskutua lidhur me politikat e përgjithshme qeveritare për përmirësimin e cilësisë së sistemit arsimor nacional dhe pritjet për kontributin e autoriteteve lokale, duke përfshirë edhe komunën e Likovës në realizimin e reformave të planifikuara. Gjatë […]

INVESTIMET KAPITALE NË KOMUNËN E LIKOVËS NË BASHKËPUNIM ME PUSHTETIN QENDROR VAZHDOJN (Foto)

,INVESTIMET KAPITALE NË KOMUNËN E LIKOVËS NË BASHKËPUNIM ME PUSHTETIN QENDROR VAZHDOJN,, Gjatë ditës së djeshme, Kryetari i Komunës së Likovës nënshkroi marrëveshjen – kontratën për vazhdimin e punimeve të ndërtimit të kanalizimit fekal për fshatin Vaksincë, me Drejtorin e Byrosë për zhvillim rajonal, z. Ramiz Rexhepi. Të gjithë së bashku në shërbim të banorëve […]

SPORT PËR NJË RINI TË SHËNDOSH (Foto)

– SPORT PËR NJË RINI TË SHËNDOSH, – Turnir tradicional ,,Mevludin dhe Iljasa Memedi,, fsh.Mateç, – Kryetari i Komunës së Likovës mori pjes në hapjen e turnirit tradicional ,,Mevludin dhe Iljasa Memedi,,fsh.Mateç, garues do të jenë e20 ekipe nga te gjitha fshatrat e Komunës së Likovës. – Me respekt, – Shërbimi për informim i Komunës […]

Vizita në Ankarë të Turqisë (Foto)

– Sukses dhe arritje, – Të nderuar, – Kryetari z.Arifi u prit me nder dhe miqësi të madhe nga Kryetari i Komunës së Keçiorenit në Ankarë, z.Mustafa AK, ku edhe bashkarishtë shkëmbyen përvojat e tyre dhe idetë për të ardhmen. Gjithashtu atje afër nesh qendronte edhe ambasadori nga Maqedonia ne Turqi. Urojmë qe bashkepunimet dhe […]

“POLITIKEBERJA NUK ESHTE VETEM FJALE GJATE PROPAGANDAVE ZGJEDHORE, POR PARA SE GJITHASH PUNE DHE VEPRA KONKRETE” (Foto)

“POLITIKEBERJA NUK ESHTE VETEM FJALE GJATE PROPAGANDAVE ZGJEDHORE, POR PARA SE GJITHASH PUNE DHE VEPRA KONKRETE” – Sot një ditë e shenjtë dhe njëkohësishtë ditë me diell për banoret e kesaj Komune dhe ketij vendi. Ne bashkarisht sot e beme hapin tjeter te rendesishem, gurëthemelin e objektit e pikes se perbashket kufitare, Bellanoc-Stançiç. Fillimisht duhet […]

Madhesia e fontit
Kontrast