Gati dokumentet për dy terena të hapura sportive (Foto)

– Investojmë në ndertimin e tereneve te hapura sportivi-multi funksionale, – Të nderuar qytetarë të Komunës së Likovës, kryetari i Komunës së Likovës ju informon të gjithve se tashmë filloj pergatitja e dokumentacionit teknik-Projekteve kryesore për ndërtimin e tereneve të hapura sportive-multi funksionale edhe atë në fsh.Opajë, te SH.F.K. “7Marsi”, dhe në fsh.Rpalcë te SH.F.K. […]

Startojnë matjet për rrugën regjionale nga Likova e deri në Ropalcë(Foto)

– Të nderuar qytetarë, – Sot filluan matjet gjeodezike për realizimin e shumë pritur të projektit për Rikonstruimin e rrugës regjionale Likovë-Hotël-Mateç dhe Ropalcë, në vlerë prej 2.0000.000,oo euro, bartës i projektit Agjensioni për rrugë shtetërore me kërkesë të Komunës së Likovës. – Faza e parë e rrugës do të filloj nga f.Likovë deri në […]

Komuna dhe Kryetari z.Arifi nuk ndalen, sigurohen mjete për investime në shkolla (Foto)

,,Synimi jonë është të sigurojm kushte sa më cilësore për zhvillimin e proçesit edukativo -arsimor në shkollat e komunës tonë,, Me kënaqësi të veçantë, ju njoftojmë se Komuna e Likovës ka siguruar mjete financiare të mjaftueshme, për çka edhe shumë shpejtë edhe do miratohet Vendimi nga Këshilli komunal, ku duhet theksuar se janë paraparë këto […]

Z.Arifi sot ishte në f.Allashec (Foto)

– Vizitë pune në f.Allashec (Fshat malor), – Sot kryetari m-r Erkan Arifi ishte prezent në f.Allashec ku së bashku me 312-50V9 vendasit e f.Allashec dhe pergjegjsin e shkollës fillore diskutuan për problemet dhe investimet e ardhshme që do bëhen në këtë vend malor. – Gjithashtu u vizitua edhe shkolla, oborri i saj. Kryetari z.Arifi […]

Kryetari viziton f.Vishticë (Foto)

– Ditë e diel, por për kryetarin m-r Erkan Arifin dhe kabinetin e tij, kjo është ditë pune, – Sot kryetari m-r Erkan Arifi ishte prezent në f.Vishticë ku së bashku me vendasit e f.Vishticë diskutuan për problemet dhe investimet e ardhshme që do bëhen në këtë vend. Gjithashtu u vizitua edhe shkolla, oborri i […]

Madhesia e fontit
Kontrast