U bë zyrtarisht Konstituimi i Këshillit ndër komunal për menaxhimin me mbeturinat e regjionit (Foto)

Me iniciativë të Ministrit të Ambinetit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, z. Sadulla Duraku, gjatë ditës së djeshme u bë konstituimi i këshillit ndër komunal për menaxhim me mbeturinat të regjionit planor veri-lindor, ku graviton edhe komuna e jonë, e te cilen e perfaqeson Kryetari, m-r Erkan Arifi. E gjithë rëndësia e gjithë kësaj është se […]

Kryetari z.Arifi nuk ndalet (Foto)

“TË PËRKUSHTUAR PËR AMBIENT SA MË TË PASTËR JETËSOR” Pas shumë kërkesave nga banorët e f.Vaksince, f.Llojan dhe f.Sllupçan dhe nevojës të cilën e pa vet edhe Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, gjatë vizitës neper fshatra, u intervenua me makinerinë e nevojshme nga NKP ,,Pisha,, Likovë, në disa lokacione kyçe për pastrim […]

Madhesia e fontit
Kontrast