Pastrohen rrugët kryesore (Foto)

“N.K.P. ,,PISHA,, ANGAZHON MAQINERINË QË KA NË DISPOZICION DHE MJETE TË TJERA TË NEVOJSHME NGA KOMPANI TË TJERA, PËR PASTRIMIN E RRUGËVE KRYESORE NGA BORA NË TERRITORIN E KOMUNËS SË LIKOVËS” Drejtori i N.K.P ,,Pisha,, , në konsultim dhe në bashkëpunim me Kryetarin e komunës, që nga dita e djeshme, po edhe sot më intenzivisht, […]

Kryetari z.Arifi sot ishte në SH.F.K. “Rilindja” – Llojan (Foto)

“PËR KOMUNËN E LIKOVËS VAZHDON TË MBETET PRIORITET MBI PRIORITET INVESTIMI NË ARSIM” Gjatë ditës së sotme, Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, së bashku me administratën komunale përgjegjëse për arsim, ishte për vizitë në SH.F.K. ,,Rilindja,, f.Llojan, ku nga afër prej Drejtorisë së shkollës u informua për kushtet që posedon kjo shkollë. […]

Madhesia e fontit
Kontrast