Arsim cilësor dhe bashkëqeverisje me shembull për të rinjtë tanë (Foto)

Arsim cilësor dhe bashkëqeverisje me shembull për të rinjtë tanë, – Sot kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi ishte për vizitë tek SH.F.K. “Kultura” në f.Mateç. Atje nga afër u informua për kushtet, nevojat dhe se si shkon zhvillimi i procesit edukativo-arsimor. Buzëqeshja e nxënësve vëreheshte qartë ku edhe vërtetojmë se edhe ne […]

550 vite nga vdekja e Skenderbeut (Foto)

Nga sot (17 janari 2018) dhe pergjatë vitit 2018, me aktivitete kulturore, shkencore dhe akademike do të kujtohet dhe do të ndriçohet në shumë dimensione figura e kryeheroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti – Skenderbeu, ne menyre zyrtare ne tri kryeqendrat shqiptare, Tirane, Prishtine dhe ne Shkupin tone, ku pjesemarres ishte edhe Kryetari i Komunes se […]

LLOJANASIT SI GJITHMON, VLERËSOJN PUNËT

Gjatë ditës së djeshme, Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, ishte për vizitë në fshatin Llojan, ku u mirëprit vëllazërisht nga banorët e lagjeve, ku para pak kohësh përfunduan punimet për dy rrugica të cilat u realizuan nga projekti tani më i njohur nga të gjithë ,,Bashkë ndërtojmë,,. Rrugica e parë që u […]

Madhesia e fontit
Kontrast