Njoftim nga EVN-ja

– Të nderuar qytetar,

– Ju informojmë se nesër me dt.11.07.2019-të, ditë e enjte, në fillim nga ora 08:00 deri në ora 15:00, do të ndalet rryma në f.Mateç, Vishticë dhe Nikushtak, pasi që kompania EVN do të intervenoj në rrjetin e infrastrukturës së rrymës !

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.