Lajme

Kryetari z.Arifi nuk ndalet (Foto)

“TË PËRKUSHTUAR PËR AMBIENT SA MË TË PASTËR JETËSOR”

Pas shumë kërkesave nga banorët e f.Vaksince, f.Llojan dhe f.Sllupçan dhe nevojës të cilën e pa vet edhe Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, gjatë vizitës neper fshatra, u intervenua me makinerinë e nevojshme nga NKP ,,Pisha,, Likovë, në disa lokacione kyçe për pastrim edhe ate ne rrugen lokale Sllupçan-Vaksincë si dhe pastrimi mbi fsh.Vaksincë te ashtequajtur deponia e egër.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
FB_IMG_1517854927975

FB_IMG_1517854930971

Re-writes for my editor are complete now https://order-essay-online.net/ I await the verdict of the publisher’s editor

Vizitë SH.F.K. “Anton Zako Çajupi” në f.Hotël (Foto)

“Sa me afer nxenesve qe jemi, aq me te sigurte presim ardhmerine e kombit tone”

Gjate dites djeshme, Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi i shoqeruar nga administratoret te arsimit, ishte per vizite ne shkollen fillore komunale ,,Anton Zako Cajupi,, f.Hotel, Komuna e Likoves.

Kryetari, nga stafi i shkolles nga afer u njoftua per kushtet ne te cilat zhvillohet procesi edukativo – arsimor, disa punime qe po realizohen ne shkolle me mjete nga buxheti i komunes, edhe ate lidhur me vendosjen e hibercukit qe po kryhet tani, e shume shpejt pritet qe te vendoset edhe Vinfleksi, me cka dyshemeja katastrofale qe ishte para disa muajsh (ku dallimin se si ka qen gjendja do ta shihni ne foto), tani me do merr fund.

Gjitheashtu u diskutua per hapat tjere te cilat duhet te ndermirren per permisimin edhe te metejshem te infrastruktures shkollore, edhe pse aktualisht kjo shkolle thuaj se i ploteson te gjitha kushtet baze, ku per te mos u be i tepert, do theksonim vetem faktin se me koha kur ngrohja ne kete shkolle behej me koftor ka marre fund, tash te gjitha klasat ngrohen me nxemje qendrore moderne, qe eshte shume efikase dhe efektive.

Kryetari, i siguroi se ai do te vazhdoj me investimet ne arsim, pasi per ate eshte prioritet mbi prioritet, duke ditur faktin se ardhmeria me e sigurte e cdo kombi eshte arsimi cilesor, por kuptohet se per ta arrit ate, nevojitet angazhim i gjitheanshem, duke u nis prej prinderve, arsimtareve, kuadrit jo arsimor, drejtoreve, keshillit komunal, Kryetarit dhe Ministrise se arsimit dhe shkences.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.
FB_IMG_1517523967220

FB_IMG_1517523971078

FB_IMG_1517523977225

Your new habit can you do my homework will help you do so consistently all year long

Z.Arifi në mbështetje të personave me nevoja të posatçme (Foto)

“Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi angazhohet per permisimin e kushteve te personave me nevoja te posacme”,

Sot, Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi, mbajti takim me perfaqesues te Shoqates per promovim dhe zhvillim te shoqerise “Inkluziva” , e cila ne bashkepunim me Ministrine e vetqeverisjes lokale dhe UNDP, po realizon nje projekt, te financuar nga Komisioni Europian, me te cilin do ti mundesohen informata te qaseshme publike per personat me nevoja te posacme, si permes web faqeve zyrtare te komunave, po edhe permes metodave -menyrave tjera.

Kryetari i siguroi ata se do ken mbeshtetjen maksimale nga ai ne kete drejtim, pasi per ate, ajo kategori njerzish jane me prioritet edhe do te jap maksimumin nga mundesite qe ka qe te jet sa me afer tyre dhe ne sherbim te tyre.

Gjitheashtu, Kryetari i informoi ata se po ben perpjekje te vazhdueshme qe se pari te zgjidhet problemi me catine ne Qendren per perkujdesje te femijeve me nevoja te posacme ne f.Orizare, dhe sa me shpejte qe eshte e mundur te filloj edhe te funksionoj, por kuptohet se eshte ne kompetenca te Ministrise per pune dhe politike sociale.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.
FB_IMG_1517437402328

FB_IMG_1517437399368

FB_IMG_1517437396879

Get fresh, free, weekly publications on book writing, self publishing, and online marketing fro check out the post right here do my homework for me her here

Arsim cilësor dhe bashkëqeverisje me shembull për të rinjtë tanë (Foto)

Arsim cilësor dhe bashkëqeverisje me shembull për të rinjtë tanë,

– Sot kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi ishte për vizitë tek SH.F.K. “Kultura” në f.Mateç. Atje nga afër u informua për kushtet, nevojat dhe se si shkon zhvillimi i procesit edukativo-arsimor. Buzëqeshja e nxënësve vëreheshte qartë ku edhe vërtetojmë se edhe ne nëpëmjet gëzimit të tyre e kuptojmë nevojën tonë për t’iu qëndruar afër dhe mbështetur fort, pasi që ata janë ardhmëria jonë.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
IMG-c12aba3ce566abd7b9cb3fe1523dfc8e-V

IMG-ea51be98939965a38a762627d0879dec-V

IMG-45c7238e9d61196e4472777fa9e8d8a2-V

Ich muss ohnehin differenzieren, aber die möglichkeiten kann ich besser ausschöpfen, wenn die lerngruppe https://hausarbeit-agentur.com/ghostwriting/ kleiner ist

Vizitë në f.Hotël, punët ecin në rrugën e duhur (Foto)

– Kryetari i Komunës së Likovës inspekton punimet nga afër në f.Hotël,

– Kryetari m-r Erkan Arifi, dje së bashku me vendasit e f.Hotël dhe kabinetin e tij, i inspektuan punimet në f.Hotël, të cilat punime po bëhen për ujësjellësin për të gjithë qytetarët e Komunës së Likovës. Njëherit edhe pse dje ditë e diel, kryetari z.Arifi potencon se çdo ditë e tij do të jetë gjithmon në shërbimin e qytetarëve të kësaj komune, duke iu qëndruar afër dhe duke ia ndëgjuar hallet dhe problematikat e tyre.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

You can, however, manage pay for essay how you spend the time you possess

Projekte me vlera të mëdha, 7 milion euro investime për vitin 2018-të (Foto+Video)

Në Komunën e Likovës, në realizim e sipër janë një sërë prejektesh kapitale, që janë në interes të banorëve të Komunës së Likovës, si ujësjellësi, kanalizimi fekal, asfaltimi i rrugëve e të tjera. Erkan Arifi, kryetar i Komunës së Likovës deklaroi se për sivjet nga buxheti i Qeverisë dhe ai i Komunës së Likovës janë paraparë mbi 7 milion euro investime në këtë komunë.

“Një ndër ato është ujësjellësi për tërë vendbanimet e Komunës së Likovës edhe atë nga fshatiLikovë, Hotël e Mateç, që kap një vlerë prej rreth 500 mijë eurove, e që financohet nga Ministria e Ambijentit jetërsor dhe planifikimit hapsinor dhe Komunës së Likovës. Gjithashtu në fshatin Mateç dhe në fshatin Hotël në ndërtim e sipër është rrjeti primar i kanalizimit fekal. Ndërkaq në fshatin Likovë vazhdon ndërtimi i shtratit të lumit, sikurse edhe në fshatin Sllupçan ku gjithashtu është duke u ndërtuar shtrati i lumit, shitotorja në anën e djathtë, kurse në proces e sipër është ndriçimi publik dhe shëtitorja në anën e majtë, që vlera momentale në komunën e Likovës sështë mbi 1 milion euro, ndërsa për vitin 2018 janë paraparë investime në rrugën regjionale, Ropalc- Mateç-Hotë- Likovë, për të cilën kontrata tashmë është nënshkruar, muajin e ardhshëm do të filloje realizimi i kësaj rruge. Të them se gjatë vitit 2018, në bazë të buxhetit të siguruar pritet të investohen rreth 7 milion euro në proekte kapitale“, deklaroi Erkan Arifi, kryetar i Komunës së Likovës.

Vlenë të përmendet se kompanitë të cilat i kryejnë të gjitha këto punime, kanë angazhuar dhjetra punëtorë po të kësaj komune.

Me rrespekt,

SHERBIMI PER INFORMIM I KOMUNES SE LIKOVES.

Video:

Flet kryetari, m-r Erkan Arifi për investimet në Komunën e Likovës

Fotografi:

Përfundon plani urbanistik lokal për Zonë të lirë industriale në f. Nikushtak (Foto)

Plani urbanistik lokal per Zone te lire industriale ne f. Nikushtak, perfundon,

Pas perfundimit te punimit te planit urbanistik lokal me destinim per Zone te lire industriale, ne f.Nikushtak, para disa ditëve, Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi, pati takim me investitore te huaj serioz, te cilet me veç posedojn ne vende te Europes Perendimore, kompani me renome nderkombetare dhe shume profitabile.

Kryetari, investitorit te mundshem i garantoi se ai se bashke me Keshillin komunal dhe administraten komunale, do te jen ne sherbim te tyre 24 ore, per cdo nevoje te tyre, ku ua beri ne dije se gjithcka qe lejojn dispozitat ligjore dhe nenligjore ne fuqi, sa i perket taksave dhe tatimeve komunale, qe ka mundesi do te clirohen plotesisht apo ato te jen simbolike, vetem e vetem te investohet, me cka do te arrijm te ulim papunesine, pasi eshte per te gjithe prioritet mbi prioritet.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.
26815241_1908572872792120_2837950691096686180_n

p6

Net 619/466-0622 5 nonfiction book writing mistakes and their portal right there solutions write nonfiction now

Dhurohet automjeti – Furgon(Kombi) për Klubin futbollistik “Besa” (Foto)

Pas vendimit te Keshillit komunal, per dhenien ne shfrytezim te automjetit – kombit, klubit futbollistik “Besa” f.Sllupcan, i cili eshte i vetmi nga klubet futbollistike qe garon ne Ligen e trete, gjate dites sotme, Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi, beri dorezim – pranimin.

Komuna e Likoves, gjithmon do te jap maksimumin qe ne baze te mundesive te veta, te jet sa me afer te gjitheve, vetem e vetem te zhvillohet sporti sa me shume.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.

kom13

My favorite tool for boosting the productivity cheap essay for https://justbuyessay.com is the music

550 vite nga vdekja e Skenderbeut (Foto)

Nga sot (17 janari 2018) dhe pergjatë vitit 2018, me aktivitete kulturore, shkencore dhe akademike do të kujtohet dhe do të ndriçohet në shumë dimensione figura e kryeheroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti – Skenderbeu, ne menyre zyrtare ne tri kryeqendrat shqiptare, Tirane, Prishtine dhe ne Shkupin tone, ku pjesemarres ishte edhe Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.
skende

Januar 2017 um 01 48 ich hausarbeit-agentur.com bin mir da nicht so sicher, mein enkelkind wurde gut gefördert bei der frühförderung und beim logopädischem unterricht

Filloi sanimi i problemëve me ndriçimin publik (Foto)

Fillon sanimi i problemeve ne ndricimin publik edhe ate ndrrimi i poçeve elektrike ne shtyllat ku ato jan jo funksionale.

Njeherit iu bejm me dije se intervenime do te ket ne cdo lokalitet dmth pa perjashtime, mirepo pasi te gjithe e dijm se cdokund sa i perket ndricimit publik, defektet jan te shpeshta, kjo ndikon edhe ne marrjen e nje kohe te konsiderueshme per sanim.

Por, iu garantojm se do japim maksimumin sipas te gjitha mundesive, qe te jemi sa me shume ne sherbim te bashke qytetareve tane.

Me rrespekt,

SHERBIMI PER INFORMIM I KOMUNES SE LIKOVES.
1

Your tips are valuable and there are some that I companies that write essays did not try yet at least not in a conscious way