Lajme

Z.Arifi sot takoi drejtorët e shkollave komunale (Foto)

VAZHDOJN TAKIMET E VAZHDUESHME TË KRYETARIT TË KOMUNËS SË LIKOVËS, m-r ERKAN ARIFIT ME DREJTORËT E SHKOLLAVE FILLORE KOMUNALE DHE DREJTORIN E SHKOLLËS MESME KOMUNALE,

Gjatë ditës sotme u zhvillua takimi i rradhës i Kryetarit t Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, së bashku me administratorët e tij që mbulojn sferën e arsimit, me të gjithë drejtorët e shkollave fillore komunale dhe drejtorin e shkollës së mesme.

Ku, gjërë e gjat në përpikmëri u debatuan dhe u konsultuan të gjitha obligimet që i kan shkollat ndaj komunës dhe organeve tjera, po njëherit edhe komuna si themeluese e tyre, për punët dhe aktivitetet që i parasheh për këtë vit sa i përket zhvillimit të arsimit.

Të gjithë u dakorduan, se do të jen në bashkëpunim të ngushtë mes vete, me qëllimin e vetëm kryerjen sa më efikase, efektive dhe kualitative të të gjitha obligimeve, me çka sigurtë se nuk do të mungoj pastaj edhe rezultati.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

FB_IMG_1519063463833

FB_IMG_1519063466140

FB_IMG_1519063469286

For example, during the rihanna and chris brown fiasco we sent pitches out for essay writing help penetrate this our client and landed dr

Kryetari z.Arifi sot ishte për inspektimin e punimëve në Likovë (Foto)

– Kryetari i Komunës së Likovës inspekton punimet nga afër në f.Likove

– Kryetari m-r Erkan Arifi, sot së bashku me vendasit e f.Likove dhe kabinetin e tij, i inspektuan punimet në f.Likove, të cilat punime po bëhen për ujësjellësin për të gjithë qytetarët e Komunës së Likovës. Njëherit edhe pse sot ditë e shtune, kryetari z.Arifi potencon se çdo ditë e tij do të jetë gjithmon në shërbimin e qytetarëve të kësaj komune, duke iu qëndruar afër dhe duke ia ndëgjuar hallet dhe problematikat e tyre.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
FB_IMG_1518893479135

FB_IMG_1518893529028FB_IMG_1518893479135

Media flooded with emails will often use search terms to go through their in-boxes and find emails relating to major websites that write essays for you for free stories they are working on

Kryetari z.Arifi sot ishte në SH.F.K. “Rilindja” – Llojan (Foto)

“PËR KOMUNËN E LIKOVËS VAZHDON TË MBETET PRIORITET MBI PRIORITET INVESTIMI NË ARSIM”

Gjatë ditës së sotme, Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, së bashku me administratën komunale përgjegjëse për arsim, ishte për vizitë në SH.F.K. ,,Rilindja,, f.Llojan, ku nga afër prej Drejtorisë së shkollës u informua për kushtet që posedon kjo shkollë.

Kryetari, pasi që ka qenë i kyçur që më herët në implementimin dhe përgatitjen e projekteve në hollësi i dinte prioritet e kësaj shkolle, e njoftoi stafin e shkollës, se për këtë vit, janë paraparë këto investime:

– Vendosja e nxemjes qendrore e pjesës së mbetur, me çka më edhe në këtë shkolle, nxemja me dru e koftor do të merr fund,
– Ndrrimi i dritareve
– Rregullimi i nyjeve sanitare në shkollën periferike në f.Llojan dhe
– Rregullimi i oborrit të shkollës periferike në f.Llojan.

Drejtori, e njoftoi Kryetarin, se më veç këto ditë kan përfunduar punimet sa i përket nyjeve sanitare në shkollën qendrore, ku duhet theksuar se është bër intervenim i plotë si në ndrrimin e dyerve, dritareve, po edhe gjitha mjeteve të tjera të nevojshme, edhe ate me mjete financiare tërësisht nga buxheti i komunës.

Gjithëashtu, Drejtori e njoftoi Kryetarin, se jan në komunikim të vazhdueshëm me Kryqin e kuq, që shumë shpejt të filloj me punë edhe klasa që është renovuar plotësisht përmes komunës me donacion nga UNHCR-ja, e cila klasë do të shërbej si qendër ditore(3 orëshe) për fëmijët para moshës 6 vjeçare, ku njëherit edhe është bër edhe këtu rregullim i plotë i nyjeve sanitare.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
FB_IMG_1518631597106

FB_IMG_1518631599910

FB_IMG_1518631603249FB_IMG_1518631597106

Kryetari m-r Erkan Arifi takon nga afër banorët e f.Nikushtak (Foto)

Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, vazhdon me takimet e rregullta me banorë,

Gjatë ditës së djeshme, Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, vazhdoi me takimet e rregullta me banorët, edhe ate ishte në fshatin Nikushtak, ku nga afër u njoftua lidhur me punët që janë prioritare për këtë fshat, edhe pse gjatë përgatitjes së planeve e programeve të ndryshme zhvillimore veç me dihen, por prap se prap takimi i drejtëpërdrejtë është edhe më rezultativ.

Kryetari i njoftoi nikushtakasit, se për atë fshat, për këtë vit janë paraparë të kryhen punë në rregullimin e disa rrugicave me pllaka të bekatonit, vendosjen e nxemjes qendrore në shkollën fillore, e cila më veç i ka kaluat të gjitha fazat si në komunë, po edhe në Qeveri e në Ministrinë e arsimit, që nga shtatori më do të jet si subjekt juridik në vete, edhe ate së bashku me shkollën periferike të f.Ropalcë, ku emrin do mbajë, Shkolla fillore komunale ,,5 Tetori,, f.Nikushtak, Komuna e Likovës.

Gjithëashtu, i njoftoi se gypi i ujësjellësit prej tek varrezat e fshatit Mateç do të vazhdoj përmes fshatit Vishticë e do të arrij deri në Nikushtak, e po ashtu edhe do të punohet projekt themelor për rekonstruimin e një rrugice me asfalt në brendësi të fshatit e cila aktualisht është e dëmtuar jo pak, e për vitin 2019 edhe të realizohet.

Nikushtakasit, kërkuan nga komuna që të kujdesen edhe më shumë për mirëmbajtjen e ndriçimit publik, ku Kryetari i njoftoi se në këtë drejtim është ka punohet intenzivisht, por rradha i ka ra që Nikushtaki për shkak të pozitës që ka të mbetet në fund, dmth është fillu nga Llojani, Vaksinca e Sllupçani, ku më me ato fshatra intervenimi ka mbaru e do vazhdohet me rend në çdo fshat.

Takimet e këtilla të drejtëpërdrejta me banorët do të vazhdojn edhe në të ardhmen, me qëllimin e vetëm që të jemi sa më afër banoreve çdoher, e jo vetëm gjatë proceseve zgjedhore.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
FB_IMG_1518558224285
FB_IMG_1518558232202

Circle the -ly words and each use of very, and sit down with your thesaurus writing paper to https://paperovernight.com/ and replace them with power words that describe or show emotion

Komuna dhe Kryerari z.Arifi gati për investime në shkolla (Foto)

,,Synimi jonë është të sigurojm kushte sa më cilësore për zhvillimin e proçesit edukativo -arsimor në shkollat e komunës tonë,,

Me kënaqësi të veçantë, ju njoftojmë se Komuna e Likovës ka siguruar mjete financiare të mjaftueshme, për çka edhe shumë shpejtë edhe do miratohet Vendimi nga Këshilli komunal, ku duhet theksuar se janë paraparë këto punime për këtë vit:

-Instalimi i nxemjes qendrore në shkollën fillore të f.Vishticë, rekonstruimi i shkollës mbrenda dhe jashtë,
– Insatlimi i nxemjes qendrore në shkollën fillore të f.Ropalcë, rikonstruimi shkollës mbredna dhe jashtë ,
– Instalimi i nxemjes qendrore në shkollën fillore të fshatit Nikushtak,
– Instalimi i nxemjes qendrore në shkollën fillore qendrore ,,Rilindja,, (pjesa pa nxemje qendrore), ndrrimi i dritareve dhe dyerve, nyjet sanitare dhe oborri i shkollës periferike në fshatin Llojan,
– Ndërtimi i terrenit të hapur sportiv me shumë dedikime në shkollën fillore të f.Ropalcë,
– Ndërtimi i terrenit të hapur sportiv me shumë dedikime në shkollën fillore të f.Opajë,

Vlen te përmendet se për instalimin e nxemjes qendrore të shkollës fillore ,,Faik Konica,, f.Sllhpçan, mjetet janë siguruar nga Banka botërore, ku gjat pushimit veror punët do të kryen.

Nga e gjitha kjo më lartë që u tha, shikojm se do i kaloj të kaluarës më nxemja në shkollat tona me koftorë që bëjn jo pak pa pastërti, të gjitha më nxemjen do e bëjn me nxemje qendore, e gjithëashtu njejtë të kaluarës do ti takojn edhe dyshemet me dërrasa e patoze.

Të dashur mësimdhënës dhe nxënës, ju informojmë se ky është vetëm hapi i parë që po ndërmerret për përmirësimin e kushteve hapësinore në suaza të shkollave, me qëllim të përmisimit të kushteve për zhvillimin e procesit edukativo-arsimor.

Së bashku, do të ju mundësojm fëmijëve tanë të dashur kushte dhe hapësira më cilësore në ambientet shkollore.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim Komuna e LikovesFB_IMG_1518374000686

Or share your best productivity tips or https://paperovernight.com hacks

U bë zyrtarisht Konstituimi i Këshillit ndër komunal për menaxhimin me mbeturinat e regjionit (Foto)

Me iniciativë të Ministrit të Ambinetit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, z. Sadulla Duraku, gjatë ditës së djeshme u bë konstituimi i këshillit ndër komunal për menaxhim me mbeturinat të regjionit planor veri-lindor, ku graviton edhe komuna e jonë, e te cilen e perfaqeson Kryetari, m-r Erkan Arifi.

E gjithë rëndësia e gjithë kësaj është se Qeveria përmes programeve të Bashkimit Evropjan dhe donatorëve tjerë ndërkombëtar janë siguruar donacione në vlerë prej 7 milion eurove, me të cilat mjete do të ndërtohet një stacion – lloj fabrike për reciklimin e mbeturinave, me çka defitinivisht do merr fund më edhe problemi i deponive të egra, ndërsa gjithëashtu për çdo komunë do të sigurohen edhe nga dy kamionë të rinj për grumbullim të mbeturinave sipas starndave më të larta.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.FB_IMG_1518208868736

However, the pioneer https://besttrackingapps.com elite line is pretty nice

I pandalshmi z.Arifi, vazhdon takimet, takoi dhe hoxhallarët (Foto)

“Te gjithe bashke edhe me shume mund te kontribojm per te miren e shoqerise tone”

Gjate dites sotme, Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi, kishte takim vellazeror me imamet (hoxhallaret) e xhamive te fshatrave te komunes tone.

Ku, te gjithe bashkarisht biseduan lidhur me gjendjen e shoqerise tone ne pergjithesi, me te cilen duhet te ndihemi krenar te gjithe, po u debatua edhe per vetite negative te cilat per fat te mire jane minimale, si psh. edukim te rinise rruges drejte e sa me larg disa rasteve te perdorimit te llojeve te ndryshem te narkotikeve, hudhjen e mbeturinave vend e pa vend, etj.

Te gjithe bashkarisht u dakorduan se do te japin kontributin e tyre per menjaminin edhe te ketyre veprimeve negative, ku Kryetari i njoftoi se ka pasur takime me perfaqesues kompetent , qe keto gjera negative ne territorin e komunes tone te marrin fund nje dite e me pare, perndryshe nese nuk veprohet nga ato, atehere do te shikohen bashkarisht qe te ndermirren hapa-masa tjera, pasi komuna e jone nuk eshte livadh i shkrete.

Kryetari, iu premtoi se tek ai do e ken hapur te gjithe hoxhallaret cdohere dhe se cdohere qe do ken nevoj lirisht mund ta kontaktojn, vetem e vetem te zgjidhin probleme te banoreve tone apo edhe realizim te puneve te perbashketa me keshillat e xhamive, rinine, keshilltaret etj, pasi kontributi i hoxhallareve cdohere ne kete drejtim ka qen i madh.

Bashke per nje shoqeri sa me te shendoshe ne cdo aspekt.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.
FB_IMG_1518131490400

FB_IMG_1518131482910

FB_IMG_1518131466468

Zwei astronauten umrundeten bei diesem unternehmen 120-mal die hausarbeit schreiben lassen kosten erde

Njoftim për legalizimin e objektëve (FOTO)

Të nderuar qytetarë,

Në fotografinë e mëposhtme e keni njoftimin lidhur me legalizimin e objektëve.

Ju falënderojmë për mirkuptimin,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Lajmrim per legalizim

Screenshot_4

Sometimes she even wakes me up in the middle of https://trymobilespy.com/how-to-catch-your-girlfriend-cheating-app/ the night

Kryetari m-r Erkan Arifi takon arkitektin e ri nga Sllupçani (Foto)

Kryetari i Komunes së Likovës, m-r Erkan Arifi, takim pune me arkitektin e ri, Lavdrim Rexhepi, i njohur jo vetëm në regjionin tonë, po edhe shumë më gjërë

Gjatë ditës së sotme, Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, në zyrat e kabinetit të tij, kishte takim konsultativ – profesional me njërin ndër arkitektët e rinj më të njohur në nivel shtetëror, z. Lavdrim Rexhepi, i cili i prezentoi Kryetarit, projektin ideor ,,Rregullimi infrastrukturor i f.Sllupçan,, , i cili njëherit edhe ka qenë si temë e tij gjatë magjistraturës në Fakultetin e Arqitekturës në Univerzitetin ,,Kiril dhe Metodij,, – Shkup.

Kryetari mbeti i kënaqur shumë nga idetë e paraqitura të arkitektit, Rexhepi, pasi gjatë sqarimeve detale që i shpjegonte, vërtetonte dhe dëshmonte edhe më shumë profesionalizmin e tij, tani më te njohur edhe në nivel shtetëror si gjatë studimeve, po edhe magjistraturës.

Kryetari, m-r Erkan Arifi, gjithmon do të vazhdoj të konsultohet dhe të bashkëpunoj me kuadro profesionale, të cilët do të ken mbështetje të pa rezervë dhe derën hapur në në çdo kohë, pasi mundësitë për rezultate, në të mirë të të gjithëve janë shumë më të mëdhaja.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
20180207_170836

FB_IMG_1518045154255

Gegen hausarbeit schreiben lassen by https://hausarbeit-agentur.com unverbindliche betreuungsangebote hat, natürlich, kaum jemand etwas

Kryetari m-r Erkan Arifi sot ishte në Bujanoc (Foto)

– Vizitë zyrtare në Komunën e Bujanocit për fondet IPA te Unionit Evropjan,

– Vazhdon bashkpunimi vëllazërorë me Kryetarin e Komunës së Bujanocit, z.Shaip Kamberi, për bashkëpunim konkret ndërkufitarë për aplikimin e përbashkët në shpalljen që do të jetë në fillim të vitit 2018 nga Programa IPA.

– Likova dhe Bujanoci do të jenë partner në realizimin e projekteve të ardhshme të përbashkëta.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
IMG-b8af10d739b727fca8c20b5ceec0829a-V

IMG-c6f0613fa5beb2f14c4d393380a55bce-V

IMG-4b78811c4d43a16b12af5c267dc999e2-V

IMG-46b420dea81599c5fa8e996713f9ae91-V

Add a small plant or a fountain in https://essayclick.net/ the south-east corner of your office