Lajme

Fillon projekti i parkit në f.Likovë (Foto)

– Sot edhe zyrtarishtë filluan punimet për parkun në fshatin Likovë. Me anë të këtij projekti Likovës i shtohet edhe një pamje e re për të gjithë vendin dhe gjithashtu dhe rekreacion për banorët e këtij vendi.
– Ta gëzoni !


– Me respekte,


– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Vendoset nxemja qëndrore në Shkollën “5 Tetori” në f.Nikushtak dhe Ropalcë (Foto)

– Në SH.F.K. “5 Tetori” me seli në f.Nikushtak dhe f.Ropalcë në përfundim e sipër vendosja e nxemja qëndrore,

– Tashmë ëndërr e realizuar, shkolla fillore në f.Nikushtak dhe në f.Ropalcë do të kenë nxemje qëndrore. Nxënësit e kësaj shkolle do ta vazhdojnë mësimin në mënyrën më të mirë të mundshme dhe kjo fal Komunës së Likovës. E vetmja gjë që mund të themi është vetëm ti urojmë dhe këta nxënës të bëhen të shkëlqyeshëm dhe të kenë suksese për vendin dhe Komunën tonë.

– Ta gëzoni !

Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic

– Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic,

– Sot vizituam f.Vishtic ku po kryhen punët ndërtimore edhe atë:

– Nxemja qendrore e shkollës së fshatit, ndrrymin e dyshemeve në të gjitha klasët dhe lyerjen e shkollës,

– Shtruarja e rrugicës me pllaka të betonit te vendi i quajtur Çeshma e fshatit (Vlen të theksohet se punën e dorës e kryen shoqata Vishtica me seli në Austri në krye me z.Bujar Zendeli, falënnderojm gjithë donatoret nga zemra).

– Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic,- Sot vizituam f.Vishtic ku po kryhen punët ndërtimore…

Posted by Komuna e Likovës on Wednesday, October 9, 2019

Lajmërim për dy plane në fshatin Ropalcë dhe Vishticë për anket publike

Shkarko dokumentet vijuese:

___________________________________________________________________________________________

Продолжување на изградба на домот на културата во с.Матејче

Njoftim për bllokad të rrugës regjionale…(Foto)

Të nderuar qytetarë të Komunës së Likovës,

Ju informojmë se nesër, ditë e premte dt.20.09.2019-të, me qëllim të asfalltimit dhe të 400 metrave të rrugës regjionale Likovë-Hotël-Mateç, do të bllokohet kalimi me vetura që nga ora 08:00 e mëngjesit e deri në ora 17:00 pasdite. Firma Beton dhe Komuna e Likovës uron në mirkuptimin tuaj sa më të denjë.

Rrugët e tona po bëhen ! Faleminderit shumë !

Vazhdon projekti i bekatonizimit të rrugicave…(foto)

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave për vitin 2019 po vazhdon, ku po bekatonizohen rrugë në çdo vendbanim, komuna po ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën e dorës.

– Ky projekt do të realizohet me intenzitet të lartë në çdo vendbanim, por kërkojm mirëkuptim.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Lajmërim nga EVN-ja

– Të nderuar qytetar,

– Ju informojmë se nesër me dt.20.09.2019-të, ditë e premte, në fillim nga ora 08:00 deri në ora 13:00, do të ndalet rryma në f.Likovë, f.Hotël, f.Mateç, Vishticë, f.Nikushtak, f.Goshincë, f.Llukarë dhe f.Strimë, pasi që kompania EVN do të intervenoj në rrjetin e infrastrukturës së rrymës !

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.