Njoftime

NJOFTIM

– Njoftim,

– Njoftohen të gjithë banorët e Komunës së Likovës, se fillon përgaditja e propozim buxhetit për vitin 2021, i cili dihet se më pastaj dorëzohet për miratim deri tek Këshilli i Komunës së Likovës.- Prandaj, edhe Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, si propozues i saj nga nesër dt. 02.12.2020 ( e mërkurë ), organizon takime me banorë të komunës tonë, me fillim prej ora 09,30, në lokalet e sallës së këshillit komunal.- Këto takime organizohen me qëllim që investimet që do të parashihen për realizim në buxhetin e vitit 2021, të rrjedhin drejtëpërsëdrejti nga banorët tonë, të cilët gjithmon na japin ide dhe sugjerime të duhura dmth janë prioritare për të gjithë ne.

Formularët e nevojshëm për lëvizje në orën policore (Shkarko)

Në vazhdim do të shfaqim formularin që juve do të ju shërbej si shabllon i cili duhet plotësuar pas dorëzimit të kërkesës deri te shabi i krizës në Komunën e Likovës dhe shpalljes së listës nga ana e shtabit të krizës të Komunës së Likovës për kompanitë (marketet) që i plotësojnë kushtet e shërbimit mobil brenda orës policore.

Informim nga Shtëpia e Shëndetit-Likovë

– Të nderuar qytetarë të Komunës së Likovës,


– Shtëpia e Shëndetit me rolin e saj kyç gjithmon e ka treguar veten se sa është e nevojshme për të gjithë neve. Andaj duke filluar nga sot të gjitha Rastet Urgjente (të komplikuara) të cilat paraqiten gjatë orës policore ju ftojmë që të lajmëroheni në numrat tonë të telefonit (të shënuara më poshtë), ku më pastaj ne me ambulancë do të vijmë tek vendi i duhur ku gjendeni ju si pacient. Ju lutem që ti respektoni rregullat sa i përket virusit COVID-19, dhe që sa më shpejtë kjo gjendje jo e pëlqyeshme të largohet. Koordinimi jonë me të gjithë juve duhet të jetë me patjetër ekuivalent dhe i përshtatshëm. Cekim se shërbimet e tona janë 24 orë kompetent për kryerjen e detyrës tonë përkatëse.


– Numrat e telefoneve kujdestar: 031-426-928 dhe 071-387-648.


– Ju falënderojmë paraprakishtë,


– Shtëpia e Shëndetit – Likovë.