Aktivitete

U bë zyrtarisht Konstituimi i Këshillit ndër komunal për menaxhimin me mbeturinat e regjionit (Foto)

Me iniciativë të Ministrit të Ambinetit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, z. Sadulla Duraku, gjatë ditës së djeshme u bë konstituimi i këshillit ndër komunal për menaxhim me mbeturinat të regjionit planor veri-lindor, ku graviton edhe komuna e jonë, e te cilen e perfaqeson Kryetari, m-r Erkan Arifi.

E gjithë rëndësia e gjithë kësaj është se Qeveria përmes programeve të Bashkimit Evropjan dhe donatorëve tjerë ndërkombëtar janë siguruar donacione në vlerë prej 7 milion eurove, me të cilat mjete do të ndërtohet një stacion – lloj fabrike për reciklimin e mbeturinave, me çka defitinivisht do merr fund më edhe problemi i deponive të egra, ndërsa gjithëashtu për çdo komunë do të sigurohen edhe nga dy kamionë të rinj për grumbullim të mbeturinave sipas starndave më të larta.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.FB_IMG_1518208868736

However, the pioneer https://besttrackingapps.com elite line is pretty nice

I pandalshmi z.Arifi, vazhdon takimet, takoi dhe hoxhallarët (Foto)

“Te gjithe bashke edhe me shume mund te kontribojm per te miren e shoqerise tone”

Gjate dites sotme, Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi, kishte takim vellazeror me imamet (hoxhallaret) e xhamive te fshatrave te komunes tone.

Ku, te gjithe bashkarisht biseduan lidhur me gjendjen e shoqerise tone ne pergjithesi, me te cilen duhet te ndihemi krenar te gjithe, po u debatua edhe per vetite negative te cilat per fat te mire jane minimale, si psh. edukim te rinise rruges drejte e sa me larg disa rasteve te perdorimit te llojeve te ndryshem te narkotikeve, hudhjen e mbeturinave vend e pa vend, etj.

Te gjithe bashkarisht u dakorduan se do te japin kontributin e tyre per menjaminin edhe te ketyre veprimeve negative, ku Kryetari i njoftoi se ka pasur takime me perfaqesues kompetent , qe keto gjera negative ne territorin e komunes tone te marrin fund nje dite e me pare, perndryshe nese nuk veprohet nga ato, atehere do te shikohen bashkarisht qe te ndermirren hapa-masa tjera, pasi komuna e jone nuk eshte livadh i shkrete.

Kryetari, iu premtoi se tek ai do e ken hapur te gjithe hoxhallaret cdohere dhe se cdohere qe do ken nevoj lirisht mund ta kontaktojn, vetem e vetem te zgjidhin probleme te banoreve tone apo edhe realizim te puneve te perbashketa me keshillat e xhamive, rinine, keshilltaret etj, pasi kontributi i hoxhallareve cdohere ne kete drejtim ka qen i madh.

Bashke per nje shoqeri sa me te shendoshe ne cdo aspekt.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.
FB_IMG_1518131490400

FB_IMG_1518131482910

FB_IMG_1518131466468

Zwei astronauten umrundeten bei diesem unternehmen 120-mal die hausarbeit schreiben lassen kosten erde

Njoftim për legalizimin e objektëve (FOTO)

Të nderuar qytetarë,

Në fotografinë e mëposhtme e keni njoftimin lidhur me legalizimin e objektëve.

Ju falënderojmë për mirkuptimin,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Lajmrim per legalizim

Screenshot_4

Sometimes she even wakes me up in the middle of https://trymobilespy.com/how-to-catch-your-girlfriend-cheating-app/ the night

Kryetari m-r Erkan Arifi takon arkitektin e ri nga Sllupçani (Foto)

Kryetari i Komunes së Likovës, m-r Erkan Arifi, takim pune me arkitektin e ri, Lavdrim Rexhepi, i njohur jo vetëm në regjionin tonë, po edhe shumë më gjërë

Gjatë ditës së sotme, Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, në zyrat e kabinetit të tij, kishte takim konsultativ – profesional me njërin ndër arkitektët e rinj më të njohur në nivel shtetëror, z. Lavdrim Rexhepi, i cili i prezentoi Kryetarit, projektin ideor ,,Rregullimi infrastrukturor i f.Sllupçan,, , i cili njëherit edhe ka qenë si temë e tij gjatë magjistraturës në Fakultetin e Arqitekturës në Univerzitetin ,,Kiril dhe Metodij,, – Shkup.

Kryetari mbeti i kënaqur shumë nga idetë e paraqitura të arkitektit, Rexhepi, pasi gjatë sqarimeve detale që i shpjegonte, vërtetonte dhe dëshmonte edhe më shumë profesionalizmin e tij, tani më te njohur edhe në nivel shtetëror si gjatë studimeve, po edhe magjistraturës.

Kryetari, m-r Erkan Arifi, gjithmon do të vazhdoj të konsultohet dhe të bashkëpunoj me kuadro profesionale, të cilët do të ken mbështetje të pa rezervë dhe derën hapur në në çdo kohë, pasi mundësitë për rezultate, në të mirë të të gjithëve janë shumë më të mëdhaja.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
20180207_170836

FB_IMG_1518045154255

Gegen hausarbeit schreiben lassen by https://hausarbeit-agentur.com unverbindliche betreuungsangebote hat, natürlich, kaum jemand etwas

Kryetari m-r Erkan Arifi sot ishte në Bujanoc (Foto)

– Vizitë zyrtare në Komunën e Bujanocit për fondet IPA te Unionit Evropjan,

– Vazhdon bashkpunimi vëllazërorë me Kryetarin e Komunës së Bujanocit, z.Shaip Kamberi, për bashkëpunim konkret ndërkufitarë për aplikimin e përbashkët në shpalljen që do të jetë në fillim të vitit 2018 nga Programa IPA.

– Likova dhe Bujanoci do të jenë partner në realizimin e projekteve të ardhshme të përbashkëta.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
IMG-b8af10d739b727fca8c20b5ceec0829a-V

IMG-c6f0613fa5beb2f14c4d393380a55bce-V

IMG-4b78811c4d43a16b12af5c267dc999e2-V

IMG-46b420dea81599c5fa8e996713f9ae91-V

Add a small plant or a fountain in https://essayclick.net/ the south-east corner of your office

Kryetari z.Arifi nuk ndalet (Foto)

“TË PËRKUSHTUAR PËR AMBIENT SA MË TË PASTËR JETËSOR”

Pas shumë kërkesave nga banorët e f.Vaksince, f.Llojan dhe f.Sllupçan dhe nevojës të cilën e pa vet edhe Kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, gjatë vizitës neper fshatra, u intervenua me makinerinë e nevojshme nga NKP ,,Pisha,, Likovë, në disa lokacione kyçe për pastrim edhe ate ne rrugen lokale Sllupçan-Vaksincë si dhe pastrimi mbi fsh.Vaksincë te ashtequajtur deponia e egër.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
FB_IMG_1517854927975

FB_IMG_1517854930971

Re-writes for my editor are complete now https://order-essay-online.net/ I await the verdict of the publisher’s editor

Vizitë SH.F.K. “Anton Zako Çajupi” në f.Hotël (Foto)

“Sa me afer nxenesve qe jemi, aq me te sigurte presim ardhmerine e kombit tone”

Gjate dites djeshme, Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi i shoqeruar nga administratoret te arsimit, ishte per vizite ne shkollen fillore komunale ,,Anton Zako Cajupi,, f.Hotel, Komuna e Likoves.

Kryetari, nga stafi i shkolles nga afer u njoftua per kushtet ne te cilat zhvillohet procesi edukativo – arsimor, disa punime qe po realizohen ne shkolle me mjete nga buxheti i komunes, edhe ate lidhur me vendosjen e hibercukit qe po kryhet tani, e shume shpejt pritet qe te vendoset edhe Vinfleksi, me cka dyshemeja katastrofale qe ishte para disa muajsh (ku dallimin se si ka qen gjendja do ta shihni ne foto), tani me do merr fund.

Gjitheashtu u diskutua per hapat tjere te cilat duhet te ndermirren per permisimin edhe te metejshem te infrastruktures shkollore, edhe pse aktualisht kjo shkolle thuaj se i ploteson te gjitha kushtet baze, ku per te mos u be i tepert, do theksonim vetem faktin se me koha kur ngrohja ne kete shkolle behej me koftor ka marre fund, tash te gjitha klasat ngrohen me nxemje qendrore moderne, qe eshte shume efikase dhe efektive.

Kryetari, i siguroi se ai do te vazhdoj me investimet ne arsim, pasi per ate eshte prioritet mbi prioritet, duke ditur faktin se ardhmeria me e sigurte e cdo kombi eshte arsimi cilesor, por kuptohet se per ta arrit ate, nevojitet angazhim i gjitheanshem, duke u nis prej prinderve, arsimtareve, kuadrit jo arsimor, drejtoreve, keshillit komunal, Kryetarit dhe Ministrise se arsimit dhe shkences.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.
FB_IMG_1517523967220

FB_IMG_1517523971078

FB_IMG_1517523977225

Your new habit can you do my homework will help you do so consistently all year long

Z.Arifi në mbështetje të personave me nevoja të posatçme (Foto)

“Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi angazhohet per permisimin e kushteve te personave me nevoja te posacme”,

Sot, Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi, mbajti takim me perfaqesues te Shoqates per promovim dhe zhvillim te shoqerise “Inkluziva” , e cila ne bashkepunim me Ministrine e vetqeverisjes lokale dhe UNDP, po realizon nje projekt, te financuar nga Komisioni Europian, me te cilin do ti mundesohen informata te qaseshme publike per personat me nevoja te posacme, si permes web faqeve zyrtare te komunave, po edhe permes metodave -menyrave tjera.

Kryetari i siguroi ata se do ken mbeshtetjen maksimale nga ai ne kete drejtim, pasi per ate, ajo kategori njerzish jane me prioritet edhe do te jap maksimumin nga mundesite qe ka qe te jet sa me afer tyre dhe ne sherbim te tyre.

Gjitheashtu, Kryetari i informoi ata se po ben perpjekje te vazhdueshme qe se pari te zgjidhet problemi me catine ne Qendren per perkujdesje te femijeve me nevoja te posacme ne f.Orizare, dhe sa me shpejte qe eshte e mundur te filloj edhe te funksionoj, por kuptohet se eshte ne kompetenca te Ministrise per pune dhe politike sociale.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.
FB_IMG_1517437402328

FB_IMG_1517437399368

FB_IMG_1517437396879

Get fresh, free, weekly publications on book writing, self publishing, and online marketing fro check out the post right here do my homework for me her here

Arsim cilësor dhe bashkëqeverisje me shembull për të rinjtë tanë (Foto)

Arsim cilësor dhe bashkëqeverisje me shembull për të rinjtë tanë,

– Sot kryetari i Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi ishte për vizitë tek SH.F.K. “Kultura” në f.Mateç. Atje nga afër u informua për kushtet, nevojat dhe se si shkon zhvillimi i procesit edukativo-arsimor. Buzëqeshja e nxënësve vëreheshte qartë ku edhe vërtetojmë se edhe ne nëpëmjet gëzimit të tyre e kuptojmë nevojën tonë për t’iu qëndruar afër dhe mbështetur fort, pasi që ata janë ardhmëria jonë.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.
IMG-c12aba3ce566abd7b9cb3fe1523dfc8e-V

IMG-ea51be98939965a38a762627d0879dec-V

IMG-45c7238e9d61196e4472777fa9e8d8a2-V

Ich muss ohnehin differenzieren, aber die möglichkeiten kann ich besser ausschöpfen, wenn die lerngruppe https://hausarbeit-agentur.com/ghostwriting/ kleiner ist

Vizitë në f.Hotël, punët ecin në rrugën e duhur (Foto)

– Kryetari i Komunës së Likovës inspekton punimet nga afër në f.Hotël,

– Kryetari m-r Erkan Arifi, dje së bashku me vendasit e f.Hotël dhe kabinetin e tij, i inspektuan punimet në f.Hotël, të cilat punime po bëhen për ujësjellësin për të gjithë qytetarët e Komunës së Likovës. Njëherit edhe pse dje ditë e diel, kryetari z.Arifi potencon se çdo ditë e tij do të jetë gjithmon në shërbimin e qytetarëve të kësaj komune, duke iu qëndruar afër dhe duke ia ndëgjuar hallet dhe problematikat e tyre.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

You can, however, manage pay for essay how you spend the time you possess