Aktivitete

Komuna e Likovës së shpejti do mbulohet me kabëll optic (Foto)

– Sot me iniciativë të Kryetarit të Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, në zyrën e tij ishin të pranishëm përfaqësuesit e Telekomit të Maqedonisë, ku edhe u biseduan shumë gjëra të rëndësishme, e mbi të gjitha më në fund edhe e tërë Komuna e Likovës së shpejti do të bëhet me kabëll optic të telekomunikacionit-interrnetit.
1Z0-052
https://www.itexamfun.com
– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.telekom

The free ios app lets you control camera functions and proceed over there review playback of security footage stored in the free icloud service

Kryetari z.Arifi nderohet me mirënjohje (Foto)

Per kontributin e dhene, Kryetarit te Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifit, klubi i shkrimtareve ” Jehona e Karadakut” i ndau mirenjohje.

Ju faleminderit per respektin,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.FB_IMG_1520874740196

With apple using the app store as an advertisement to lure customers to thetruthspy an ios device, it only seems that usability and design of the store should be top priority but clearly, it isn’t

Kryetari z.Arifi i ftuar në takimet poetike të Karadakut (Foto)

Duke filluar nga mesdita ne lokalet e Shtëpisë së Kulturës në Kumanovë e tani ne restorantin “Panorama” f.Likove, po mbahen “Takimet Poetike të Karadakut”, nën organizim të Klubit të shkrimtatëve “Jehona e Karadakut” Kumanovë.

I ftuar si pjesemarres ishte edhe Kryetari i Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifi, i cili per ket organizim ka dhen mbeshtetje te vazhdueshme, ku prandaj edhe me propozim te tij, ne Programen e manifestimeve e takimeve, eshte fut edhe ky organizim, per te cilin komuna ka nda nje shume te caktuar mjetesh financiare.

Me respekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.

FB_IMG_1520874604546 FB_IMG_1520874606987

 

Jill buy research paper murray 3 stages of violence which one is rihanna

Komuna ndërhyn në ndriçimin publik në f.Orizare (Foto)

,,ORIZARJA PO NDRIÇON, PAS INTERVENIMIT TË KOMUNËS NË NDRIÇIMIN PUBLIK,,

Para disa ditësh, ju njoftuam se do të fillojm me intervenimet lidhur me përmisimin e gjendjes për ndriçimin publik, ku deri më tani veç ka përfunduar aksioni në fshatin Llojan,Vaksinc dhe Sllupçan ndërsa thuaj se në përfundim është edhe në fshatin Orizare.

Ju garantojm të gjithëve se Komuna e Likovës do të mundohet maksimalisht me të gjitha kapacitet që disponon që të jet në shërbim të të gjithë qytetarëve, sa i përket mirëmbajtjes së ndriçimit publik, në mënyrë sa më kualitative, efektive dhe efikase.

Me këtë gjithëashtu ju njoftojm se intervenimet do të vazhdojn edhe në fshatrat e tjera, por kërkojm mirëkuptim.

Njëherit do bënim apel tek të gjithë bashkë qytetarët tanë, që mos të keqpërdorin kabllon e 5-të (siç e njohim të gjithë, ate të ndriçimit publik, për të cilën përgjegjëse është komuna), për shërbime të tjera, pasi informata të atilla të sakta kemi ne dispozicion. Prandaj edhe nëse e shohim se ky trend vazhdon edhe më tutje do të jemi të detyruar që të ndërmarrim masa, në kuadër dispozitave ligjore dhe nënligjore në fuqi, me këtë ju lusim edhe një herë, që ata që më veç e kan bërë një veprim të atillë që ta anashkalojn menjëher.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.IMG-f154784b5c786913b6e40c15091868fb-V IMG-af702bb2a8d59d0fd631a0ec84ca023f-V

Having click for information mobile spy app used ios 9 beta 5 for the weekend, it is clear that apple is starting to lock things down before new iphones and of course ios 9 itself arrive in september

U festua 7 marsi në SH.F. në Nikushtak

Të nderuar qytetarë,

Sot patëm nderin që me zv.ministrin e Arsimit dhe Shkencës, të festojmë së bashku ditën e madhe të 7 marsit në f.Nikushtak, ku edhe nga 1 shtatori shkolla tash më do vazhdoj si subjekt i vetëm – mevetesishem, edhe atë si Shkolla Fillore Komunale “5 Tetori” f. Nikushtak, në kuadër të së cilës si shkollë periferike do të jetë edhe e fshatit Ropalcë.

Urime,

Sinqerisht, Kryetari, m-r Erkan Arifi.

28577611_1934060910243316_7565586052144333278_n 28661277_1934064213576319_1186417263692773618_n 28721606_1727584253929934_271095736_n

Diese beschäftigt sich mit marken und ihren verkaufsorten, dauert 15 abstract schreiben bachelorarbeit beispiel minuten und es können amazon-gutscheine gewonnen werden

UNDP dhe kryetari z.Arifi vizitojnë punimet e fazës së dytë të lumit të Likovës (Foto)

“Vizite punimeve te fazes se dyte te ndertimit te shtratit te lumit f. Likove, nga perfaqesuesit e UNDP-se dhe Kryetarit te Komunes se Likoves, m-r Erkan Arifit”

Gjate dites sotme, per vizite ishin perfaqesues te UNDP-se, te cilet u priten nga Kryetari, m-r Erkan Arifi, te cilet bashkarisht dolen edhe ne vend te ngjarjes se kryerjes se puneve te fazes se dyte te ndertimit te shtratit te lumit f. Likove.

Kryetari ne emer te te gjithe banoreve te komunes dhe ne emer te vetin personal i falemenderoi perzemersisht per mbeshtetjen dhe kontributin qe po jep UNDP-ja, ne realizimin e ketij projekti, po edhe projekteve te tjera me heret, ku njeherit i garantoi se gjithmon tek ai do jen te mireseardhur ne cdo kohe, vetem e vetem te gjithe bashke te realizojm sa me shume projekte ne te mire te banoreve te kesaj komune, pasi vertete ka nevoje.

Me respekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.FB_IMG_1520358632610 FB_IMG_1520358636430 FB_IMG_1520358640429 FB_IMG_1520358646765 FB_IMG_1520358652724

October 28, 2015 homeworknow.com at 11 36 am you just made my day, nina

Në përfundim e sipër plani urbanistik për te penda e Gllazhnjes (Foto)

“Plani urbanistik lokal per zhvillimin e turizmit ne perfundim e siper te Penda e Gllazhnjes”

Ne perfundim e siper punimi i planit urbanistik lokal me destinim per Zhvillimin e turizmit te Penda e Gllazhnjes me siperfaqe prej 20 hektareve, me cka do te planifikohet ndertimi i hoteleve, ndertimi i restoraneve te ndryshme, ndertimi i bazeneve, ndertimi i vikend shtepizave e tjere.

Me rrespekt,

Sherbimi per informim i Komunes se Likoves.

FB_IMG_1520275342242FB_IMG_1520275338536

You see this criminal in resumes, military directives and professional college essay writers medical or lawyer documents

Pastrohet rruga deri në Hekurudhë Reçicë-Vaksincë (Foto)

,,Intervenimi me kohë nuk lejoi bllokimin e rrugës , Hekurudhë Reçicë – f.Vaksincë,,

Edhe pse gjatë ditës së djeshme, njejtë sikurse në rrugët e tjera kryesore të fshatrave fushore u intervenua, për shkak të pozitës gjeografike që ka kjo rrugë, nga erërat gjatë mbrëmjes, në mëngjes thuaj se ishte bllokuar, ku menjëher edhe banorët kërkuan intervenim.

Posa u njoftuam me gjendjen, N.K.P. ,,Pisha,, menjëher angazhoi bagerin që të largoj atë grumbull të madh të borës në rrugë, i cili i mbështetur edhe nga një makineri tjetër adekuate në pronësi të një kompanie të angazhuar nga komuna, përveç se i ndihmoi gjatë pastrimit u bë edhe sot prap edhe hedhje e krypës.

Njëherit, ju kemi informuar edhe dje se deri më tani komuna, ka intervenuar vetëm në fshatrat fushorë, ndërsa në ato malor, e kryesisht në Goshincë, nuk mund të intervenojm me makinerinë që posedojm jo vetëm ne po edhe kompanitë që janë nga këto anë, pasi pozita gjeografike e saj, kërkon maqineri specifike të cilën e posedojn vetëm kompani të mëdhaja, të cilat i angazhon Qeveria përmes Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim.

Deri dje nga vet banorët jemi njoftuar, se rruga është e kalueshme me automjet të llojit xhip, por sot nga gazetarët u njoftuam se tash më thuaj se është bër e pa tejkalueshme, ku ne si komunë, menjëher do të dërgojm shkresë me shkrim zyrtarisht deri te Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim, që të intervenojn, ku sipas bashkëpunimit të ngusht që kemi sikurse vitet e tjera nga nesër edhe do të intervenohet edhe në fshatrat malore.

Gjithmon do të mundohemi që ti krijojm kushte çdo qytetari që ti mundësohet qarkullim edhe në këtë kohë, por besojm që na kuptoni se ndonjëher stina e dimrit edhe të pa munëson një gjë të tillë.

Me respekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

FB_IMG_1519838299730 FB_IMG_1519838314253 FB_IMG_1519838318522

To accomplish this, essay online do a better job of focusing your attention every moment

Pastrohen rrugët kryesore (Foto)

“N.K.P. ,,PISHA,, ANGAZHON MAQINERINË QË KA NË DISPOZICION DHE MJETE TË TJERA TË NEVOJSHME NGA KOMPANI TË TJERA, PËR PASTRIMIN E RRUGËVE KRYESORE NGA BORA NË TERRITORIN E KOMUNËS SË LIKOVËS”

Drejtori i N.K.P ,,Pisha,, , në konsultim dhe në bashkëpunim me Kryetarin e komunës, që nga dita e djeshme, po edhe sot më intenzivisht, aktivizuan të gjithë maqinerinë që disponojn vet, po edhe të një kompanie tjetër që të intervenojn në pastrimin e rrugëve kryesore në të gjitha fshatrat fushore.

Gjatë ditës djeshme u intervenua, në fshatrat: Vishticë, Nikushtak dhe tek stacioni shëndetësor, ndërsa gjatë ditës sotme, në akset rrugore, Orizare-Sllupçan, Sllupçan-Vaksincë, Vaksincë-LLojan dhe Vaksincë-Hekurudhë Reçicë, tek çerdhja, po edhe në lokacione tjera kryesore, ku ne shumicën e rrugëve përveç se u bë pastrimi me bager, njëherit u hodh edhe krypë e nevojshme, që mos te vije deri tek paraqitja e madhe e akullit.

Njëherit ju njoftojm, se edhe tani e përcjellim nga afër situatën edhe në bazë të nevojës do të angazhohemi prap, që intervenimi të jet sa më i shpejtë që është e mundur.

Gjithmon në shërbim të qytetarëve, me të gjitha kapacitet dhe mundësitë që disponojm.

Ne fund nje apel deri tek te gjithe vozitesit qe te ken kujdes gjate vozitjes pasi kushtet atmosferike kerkojn nje gje te tille.

Me respekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

FB_IMG_1519838129529 FB_IMG_1519838151406 FB_IMG_1519838156021

We closed with the all-important online school help after-hours contact information to show we were serious about getting our client coverage

Z.Arifi sot takoi drejtorët e shkollave komunale (Foto)

VAZHDOJN TAKIMET E VAZHDUESHME TË KRYETARIT TË KOMUNËS SË LIKOVËS, m-r ERKAN ARIFIT ME DREJTORËT E SHKOLLAVE FILLORE KOMUNALE DHE DREJTORIN E SHKOLLËS MESME KOMUNALE,

Gjatë ditës sotme u zhvillua takimi i rradhës i Kryetarit t Komunës së Likovës, m-r Erkan Arifi, së bashku me administratorët e tij që mbulojn sferën e arsimit, me të gjithë drejtorët e shkollave fillore komunale dhe drejtorin e shkollës së mesme.

Ku, gjërë e gjat në përpikmëri u debatuan dhe u konsultuan të gjitha obligimet që i kan shkollat ndaj komunës dhe organeve tjera, po njëherit edhe komuna si themeluese e tyre, për punët dhe aktivitetet që i parasheh për këtë vit sa i përket zhvillimit të arsimit.

Të gjithë u dakorduan, se do të jen në bashkëpunim të ngushtë mes vete, me qëllimin e vetëm kryerjen sa më efikase, efektive dhe kualitative të të gjitha obligimeve, me çka sigurtë se nuk do të mungoj pastaj edhe rezultati.

Me rrespekt,

Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

FB_IMG_1519063463833

FB_IMG_1519063466140

FB_IMG_1519063469286

For example, during the rihanna and chris brown fiasco we sent pitches out for essay writing help penetrate this our client and landed dr