Aktivitete

Punohet fort në rregullimin e SH.F.K. “Kultura” në f.Mateç (Foto)

– “Sot Komunën e Likovës e vizitoj drejtori i byros për zhvillim rajonal, z.Ramiz Rexhepi, edhe atë punimet që janë kryer te SHFK ,,Kultura,, f. Mateç:

– Vendosja e rrethojës së shkollës në tërësi të hapësirës së shkollës,

– Vendosja e rrethojës dhe ndriçimi i terenit të hapur sportiv multi funksional,

– Rregullimi oborrit dhe parkut,

– Ndrrimi dyerve në hyrje të shkollës dhe bekatonizimi,

-Vendosja e ulesve ne oborrin e shkolles

– Krijimi i kushteve adekuate për zhvillimin e procesit arsimor, investimi në arsim janë garancë e sigurtë, se e ardhmja jonë do të jet më e begat në të githa sferat jetësore në të ardhmen.

– Investimet në arsim gjatë këtij viti dhe vitin që vjen nuk do të ndalen dhe do prekin çdo shkollë në territorin e komunës sonë .

Kryetari z.Arifi viziton punimet tek Pregoni në f.Opajë (Foto)

– Në perfundim e siper rruga e quajtur “Progoni” në fsh.Opajë,

– Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave për vitin 2019 po vazhdon, ku po bekatonizohen rrugë në çdo vendbanim, komuna po ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën e dorës.

– Ky projekt do të realizohet me intenzitet të lartë në çdo vendbanim, por kërkojm mirëkuptim.

– Me respekt,

– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Donacion tek Shtëpia e Shëndetit në Likovë (Foto)

– Falënderim deri te Shoqata “Edhe unë jam Mateçi” në bashkëpunim me Spitalin e Flawilit të cilët dorëzojnë një donacion me mjete mjekësore në Shtëpin e Shëndetit Likovë.

– E falënderojmë shumë Spitalin e Flawilit për besimin që donacioni do shkoj në vendin e duhur.

– Shpresojmë që sado pak të ndihmojm popullatën e kësaj ane.

Java e buxhetit

Të dashur Banorë të Komunës së Likovës. Nga sot kemi filluar Javën e Buxhetit. Projektet, idetë dhe propozimet tuaja mund të na dërgoni në email, në inbox apo edhe fizikisht mund të vini e të dorzoni propozimet tuaja në Administratën tonë Komunale.

Kjo është një mundësi për të gjithë Banorët e komunes tonë të kontribojnë në përpilimin e Buxhetit të vitit 2020.

Nga sot deri më datë 22 Nëntor 2019.

Buxhetin e bëjmë së bashku,bashkë pèr komunen qe duam…

Fillon projekti i parkit në f.Likovë (Foto)

– Sot edhe zyrtarishtë filluan punimet për parkun në fshatin Likovë. Me anë të këtij projekti Likovës i shtohet edhe një pamje e re për të gjithë vendin dhe gjithashtu dhe rekreacion për banorët e këtij vendi.
– Ta gëzoni !


– Me respekte,


– Shërbimi për informim i Komunës së Likovës.

Vendoset nxemja qëndrore në Shkollën “5 Tetori” në f.Nikushtak dhe Ropalcë (Foto)

– Në SH.F.K. “5 Tetori” me seli në f.Nikushtak dhe f.Ropalcë në përfundim e sipër vendosja e nxemja qëndrore,

– Tashmë ëndërr e realizuar, shkolla fillore në f.Nikushtak dhe në f.Ropalcë do të kenë nxemje qëndrore. Nxënësit e kësaj shkolle do ta vazhdojnë mësimin në mënyrën më të mirë të mundshme dhe kjo fal Komunës së Likovës. E vetmja gjë që mund të themi është vetëm ti urojmë dhe këta nxënës të bëhen të shkëlqyeshëm dhe të kenë suksese për vendin dhe Komunën tonë.

– Ta gëzoni !

Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic

– Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic,

– Sot vizituam f.Vishtic ku po kryhen punët ndërtimore edhe atë:

– Nxemja qendrore e shkollës së fshatit, ndrrymin e dyshemeve në të gjitha klasët dhe lyerjen e shkollës,

– Shtruarja e rrugicës me pllaka të betonit te vendi i quajtur Çeshma e fshatit (Vlen të theksohet se punën e dorës e kryen shoqata Vishtica me seli në Austri në krye me z.Bujar Zendeli, falënnderojm gjithë donatoret nga zemra).

– Kryetari i Komunës së Likovës z.Erkan Arifi vizitoj f.Vishtic,- Sot vizituam f.Vishtic ku po kryhen punët ndërtimore…

Posted by Komuna e Likovës on Wednesday, October 9, 2019