Mbaron edhe një rrugë me asfaltim në f.Mateç (Foto)

  • Mbaroj asfaltimi i rrugicës prej te familja: Dërvodeli, Musliju dhe Sulejmani e deri tek rruga Regjionale që shpien për në f.Ropalcë.

  • E gëzofshin të gjithë banorët e lagjes !