Inspektohen punimet në sallën e sportit në SH.F.K.”7 Marsi” në f.Opajë (Foto)

– Kryetari i Komunës së Likoves z.Erkan Arifi, së bashku me ish ministrin e Arsimit dhe Shkencës, njëherit deputetin z.Arbër Ademi si dhe deputetin z.Berat Ajdarin vizituan SHFK “7 Marsi”, në fshatin Opajë.

– Vëzhguam nga afër punimet e ndërtimit të palestrës sportive, e cila shumë shpejt do të jetë e gatshme për nxënësit e kësaj shkolle!